WONDERLY Mareste
THE HOUSE OF OUD

WONDERLY

Pentru
FamilieChipre - Oriental
Note superioareboabe de Goji, caisa
Note mijlociineroli africani, floare de migdal, iasomie sambac
Note de fondlemn de cedru din Virginia, iris iranian, Mysore lemn de santal, Mir din Sinai, Cosmone, vanilie din Madagascar, tamaie Yemenii
TipEAU DE PARFUM
Cantitate75 ML

890,00 lei TVA inclus

GNIMCOTHO11

Colectia DESERT DAY este extinsa pentru „-si insusi” un al cincilea parfum:
WONDERLY, o editie speciala care sarbatoreste un moment unic, suspendat intre vis si realitate:
zapada in desert. WONDERLY este o oportunitate de a ne deschide orizonturile catre posibilitati nelimitate. Nimic nu este imposibil. „Neasteptaul” se poate intampla.
Energia calda a desertului intalneste puritatea zapezii: unul imbratiseaza, in timp ce celalalt primeste. Energia pozitiva si caldura smirnei sunt combinate cu transparenta si eleganta irisului. Din primele sale note, rolul principal este jucat de bucurie: notele de goji si caise sunt prinse intr-un preludiu de dulceata si veselie, dezvaluind „ o inima” care se deschide pentru toate lucrurile pozitive. Meritul pentru acest lucru este datorat florilor sale albe: neroli african si iasomie, care impreuna ofera emotii si ne duce cu gandul catre eleganta.
In baza compozitiei, „imbratisarea” nepretuita a Madagascarului este obtinuta din atingerile de vanilie si lemn de santal din Mysore, invelit de prezenta tamaiei yemenite, pentru a conferi profunzime compozitiei.