TYRANNOSAURUS REX EDITIE LIMITATA Mareste
ZOOLOGIST PERFUMES

TYRANNOSAURUS REX EDITIE LIMITATA

Pentru
Note superioareBergamota, piper negru, brad, frunze de laur, Neroli, nucsoara
Note mijlociiChampaca, Geranium, Iasomie, Osmanthus, Trandafir, Ylang Ylang
Note de fondrasini, Cedru, Civet *, cirese, piele *, lemn de santal, vanilie(* Note sintetice. Nu au fost utilizate produse de origine animala.)
TipEXTRACT DE PARFUM
Numar Voucher60 ml

759,01 lei TVA inclus

GNIMCOZOO18

Un parfum apocaliptic, cretacic, fantastic.
O ploaie de caldura sufla peste Pamant, invinuita cu lacomie de catre flora abundenta care se dezvolta in mijlocul ei. Copacii se inalta impreuna cu plantele, iar florile lor se raspandesc pentru a da nastere unei lumi bogate in diversitate. Perioada cretacica vine de la un „fundal” ars de foc si fulgere. Pe acest peisaj turbulent, un pradator masiv isi face aparitia. Gigantii conduc Pamantul, dar chiar acestia pot fi sfasiati in interiorul falcilor puternice ale tiranozaurului infricosator. Fiara terifianta nu pare a se teme de nimic, pana cand un foc din cer semnaleaza sfarsitul domniei lor mortale.
Tyrannosaurus Rex este un „parfum gigant”, creat de catre Antonio Gardoni, care isi „infige” dintii in lumea aromelor delicate pana ajung sa fie sfasiate. Notele inspirate din paduri si atingerile floralele va captureaza si va trimit intr- o epoca antica. Notele de lemn afumat „avertizeaza” asupra pericolului de a arde focul, impingand simturile catre extreme, in timp ce picaturile de oxid de trandafir metalic ofera o premonitie infricosatoare a poftei de sange. Puternicul Tyrannosaurus Rex uneori ameninta, uneori devine fascinant, dar niciodata, obisnuit.