THE TIME Mareste
THE HOUSE OF OUD

THE TIME

Pentru
Familiepeaceful - Floral
Note superioareBergamota, Pelin, musetel albastru
Note mijlociiCeai albastru, Iris, Verbena
Note de fondlemn de cedru, mosc, ambra, ceai negru
TipEAU DE PARFUM
Cantitate75 ML

890,00 lei TVA inclus

GNIMCOTHO28

THoO este noua colectie de la THE HOUSE OF OUD, constituind o explorare artistica ce surprinde si incorporeaza ireverenta, stralucirea si spiritul istoric al fondatorului sau, ce urmeaza pe harta libertatii creative.Noua colectie genereaza o naratiune a viitorului si a lui, proiectand linii infinite de sinapsa intre pictura, arta stradala si
gandire. Noile compozitii ne vorbesc despre material, despre buchete neasteptate prezente, acorduri eclectice cu materii prime neexplorate pana acum.
THoO interpreteaza frumusetea descoperirii unei perspective diferite in fiecare zi, dedicata acelora care traiesc in „intersectii”, pentru a asculta si a alege sinele interior chiar inainte de a se decide ce drum sa urmareasca.

THE TIME
Momentul este acum. Totul este incapsulat in timpul nostru. In prezentul in care traim. Aici si acum. Timpul este un moment, o trecere instantanee a prezentului, a constiintei din noi insine. Este constiinta lucida de a trai , de a experimenta intens un moment autentic, profund, oferind grija si respect, intr-un ritual plin de recunostinta, precum ceremonia de pregatire a ceaiului japonez.
Timpul „isi stabileste” ceasul interior la 5 dupa-amiaza si acolo incetineste: tacerea intoarce minutele si instiga un sentiment de securitate; isi strange aderenta si ne permite luxul de a observa cum curg lucrurile, intr-o intelegere profunda a evenimentelor.
Timpul este pentru noi insine, dureaza o clipa, o zi sau o intreaga viata.
Aceasta compozitie este o invitatie pentru a practica introspectia: preludiul este oferit de atingerile de bergamota intr-un acord cu note relaxante de musetel si calde de pelin. Notele de ceai albastru, iris si verbena sunt pulsurile unei „inimi” care nu marcheaza trecerea timpului, dar il extinde la infinit, impachetandu-ne intr-o dimensiune de „ingrijire” si respect. Cu forta expresiva a cedrului, mosc si ambra, baza compozitiei este pregatita sa primeasca notele pretioase si dinamice de ceai negru.