THE ORCHID MAN Mareste
FRAPIN

THE ORCHID MAN

Pentru
Familie Aromatic
Note superioare piper negru, bergamota
Note mijlocii acorduri de piele, iasomie
Note de fond patchouli, ambra neagra, mosc
Tip EAU DE PARFUM
Cantitate 100 ML

790,01 lei TVA inclus

GNIMCOSUB27

Casa Frapin, simbol al stilului frantuzesc a studiat eleganta parfumurilor barbatesti inca din anul 2004.
Sub conducerea artistica a lui David Frossard, Frapin a creat parfumuri exceptionale inspirate din universul cognacurilor, al stilului de viata frantuzesc si care reflecta perfect expertiza si maiestria acestuia.
Materiile prime atemporale, expertiza si emotiile rafinate sunt semnele distinctive ale spiritului Frapin si ale aromelor sale sofisticate. Aceste parfumuri elegante ofera purtatorului libertatea de a-si exprima stilul si unicitatea. Ferm axat pe masculinitate, Frapin se aventureaza in toate domenile in care barbatii isi manifesta puterea naturala, autenticitatea si curajul.
In mod natural, Frapin a ajuns si la arta nobila a boxului. The Orchid Man este al zecelea parfum al Casei Frapin si isi are ca sursa de inspiratie personalitatea surprinzatoare a boxerului Georges Carpentier, numit in America “the orchid man” . Frapin a fost imediat atras de viata acestei legende si si-a gasit inspiratia pentru o noua poveste parfumata. Georges a fost un om elegant si puternic, care a stiut in fiecare moment al vietii sale sa se reinventeze. Boxer, om curajos si cetatean onorabil si-a incercat norocul si la un alt sport englezesc, rubgy-ul, unde s-a dovedit a fi chiar talentat. La sfarsitul anilor 1930 aceasta personalitate isi descopera si alte talente. Dupa ringul de box, acesta trece la scena. Carpentier, omul spectacol, pleaca de la Paris la Hollywood. Acesta a experimentat culmile sucesului pe Wall Street, dar si decaderea. Un om modern, tot timpul gata pentru noi aventuri, Orchid Man a deschis unul dintre primele baruri de cocktailuri din Paris si a avut un foarte mare suces.
Boxul, la fel ca si parfumul, presupune confruntarea cu sine. O intalnire intre ritualuri si gesturi studiate. Este de asemenea un moment de violenta, insa in acelasi timp un moment plin de eleganta. Guvernat de reguli precise si de respectul pentru adversari, la sfarsitul secolului al-XIX-lea boxul a devenit un sport al gentlemanilor.
David Frosard, un parfumier fascinat de lumea boxului, a luat toate aceste aspecte in considerare cand a lansat idea unui parfum proaspat, elegant si puternic.