SULPHUR [16S] Mareste
ONE OF THOSE

SULPHUR [16S]

Pentru
Note de fondcuisoare, grapefruit, scorţişoara, angelica, rozmarin, costus, castoreum, smirna, opoponax, patchouli, vetiver, muschi de stejar, cedru, lemn de guaiac
TipEAU DE PARFUM
Cantitate100 ML

519,99 lei TVA inclus

GNIMCOFLU05

Nascuta la Strasbourg, Antoine Lie a fost intotdeauna atrasa de arome. Dupa o diploma in chimie,
a urmat Scoala de Parfumerie din Givaudan, Grasse.
Antoine Lie prefera ca un parfumul sa „loveasca puternic si sa faca o declaratie directa”. Iubeste contrastul si compozitiile sale „se joaca” cu emotii contradictorii, fierbinti si reci, dar intotdeauna intr-o maniera foarte directa; este un rebel si ii place sa creeze arome puternice si semnaturi olfactive indraznete. Creeaza cu intentia ca un parfum sa „intre” intr-o camera.
"Sulful reprezinta spiritul demonic, intunericul. Un „suc” provenind din intuneric, un elixir intunecat... Note care dezvaluie „adancimile” pamantului... Nimic nu este pur, un parfum ce evoca potiuni demonice: un acord picant cald de pimento, scortisoara si angelica; note pamantii si atingeri radicale de vetiver, patchouli si muschi; un caracter animalic al costus si castoreum; rasini profunde ca opoponax si smirna.” Creatoarea brandului - Antoine Lie
Inspiratia parfumului: "Potiunea Satanica".
Intens si profund, prezinta un contrast intre notele picante si cele intense forestiere. Vetiverul ne duce intr-un loc extraordinar. Este focul vulcanic: misunator, zelos, periculos... Este o „culoare” care poate tenta aerul cu suprareal, cu nuante de maro si galben, ocru si rosu inchis.
Compozitii cheie:
Etat Libre d’Orange - Bendelirious (2008), Etat Libre d’Orange - Secretions Magnifiques (2006), Etat Libre d’Orange - Je Suis Un Homme (2006), Etat Libre d’Orange - Tom of Finland (2008), Etat Libre d’Orange - Vierges et Toreros (2007), Ralph Lauren - Romance for men (1999), Roxy Love (2008), Quicksilver for men (2008), Salvador Dali - Black Sun (2007), Black Sun Sport (2009), Purplelips (2006), Purplelips Sensual (2007), Tocca Brigitte (2008) Valentino Gold.