Nou SIREN & SAILORS Mareste
JUSBOX

SIREN & SAILORS

Pentru
FamilieMusky Floral
Note superioarebergamota, piersica
Note mijlociiosmanthus, esenta de trandafir, absolut de rom, acord de whisky
Note de fondulei de patchouli, vanilie, caprioara, mosc
TipEAU DE PARFUM
Cantitate78 ml

769,00 lei TVA inclus

GNIMCOSCON219

Camden Town este unul dintre cele mai interesante si eclectice orase din Londra, fiind faimos pentru atmosfera sa; un loc plin de individualitate care evita prejudecatile. La sfarsitul secolului al XIX-lea, deschiderea Regent's Canal si constructia caii ferate au facut loc industriilor emergente din zona: producatorilor de piane, comerciantilor de vin, distileriilor de gin si depozitelor de whisky, ce au transformat aceasta zona anterior suburbana intr-un loc agitat. A devenit o parte din Londra, unde localnicii se vor intalni in puburi la sfarsitul zilei pentru a impartasi reusitele la un pahar de bere sau gin local.
Anii 1960 au marcat una dintre cele mai mari schimbari din istoria Camden Town, devenind un loc al revolutiei culturale si muzicale. Turnul rotund, construit initial ca un sopron de locomotive si apoi transformat intr-o distilerie de gin, a devenit un templu rock psychedelic - locul in care se urneau revolte impotriva societatii.
In Camden Town a trait o tanara artista foarte talentata, la inceput de cariera: Amy Winehouse. Vocea ei dura dar dulce, impreuna cu amestecul unic eclectic de soul, rhythm & blues si jazz, au fermecat pe toata lumea; asemenea felului in care o sirena incanta marinarii. Ne-a incantat prin melodii si ritmuri stridente, versuri imbibate de pasiune. Nu te poti gandi la Camden Town fara sa o incluzi pe Amy: o intruchipare a energiei, sunetulului, culorilor si contradictiei.
Pentru compozitia Siren & Sailors, Julien Rasquinet „interpreteaza” o melodie fascinanta cu note calde, feminine si senzuale: osmanthus, esenta de trandafir, absolut de rom, acord de whisky, ulei de patchouli, vanilie, mosc.