SIR GALLAHAD Mareste
ISABEY PARIS

SIR GALLAHAD

Pentru
FamilieFloral
Note superioareFlori de sofran, Mandarin italian, Petale de Gardenia
Note mijlociiGardenia, Olibanum, iasomie sambac
Note de fondTutun blond, Vetiver, Ambra
TipEAU DE PARFUM
Cantitate50 ML

720,00 lei TVA inclus

GNIMCOISIS22

Sir Gallahad a fost „compus” pentru prima data in 1924. Cultura celtica a baronului Henri James Rothschild a fost folosita cu siguranta la crearea acestui nume. Parfumul si-a gasit inspiratia in mitul Cavalerilor mesei rotunde si in cautarea legendei despre Graal. El a fost intotdeauna cunoscut sub numele de "Cavalerul perfect", pentru calitatile sale deosebite: curaj, blandete, curtoazie si cavalerie.
Versiunea contemporana a parfumului Sir Gallahad este dedicata aventurierilor curajosi de astazi, hotarati si generosi. Acest parfum lemnos, cu note de Gardenia si tutun blond, dezvaluie modernitatea si indrazneala brandului.
Pentru prima data in intreaga lume, Gardenia este reinterpretata intr-un parfum masculin, pentru a urma o cale olfactiva diferita, care se dovedeste a fi cu totul creativa.

Inovatia compozitiei este inspirata de memoria delicata a pielii „sarate” care tocmai a parasit marea pentru „promisiunea” aromelor fructate ale copacilor de mandarin. Se „deschide” apoi pe o inima curata, „construita” in jurul unei flori principale: Gardenia. Un ingredient care dezvaluie putin cate putin natura sa, prinsa intre bogatie si simplitate. Traseul notelor opulente din tutunul blond este apoi dezvaluit pe piele.