RANCE 590 SHARISME INTENSE Mareste
RANCE

SHARISME INTENSE 50 ML

Pentru
Note superioareBergamota din Calabria , tamaie, piper negru, Clary Sage, Coacaze, Boabe de Ienupar
Note mijlociiPin maritim, Note marine, Accord de piele
Note de fondPatchouli, Cedru Virginian, Ambra, vanilie, mosc
Cantitate50 ML

557,00 lei TVA inclus

GNIMCORA180

Bogatia misterioasa a padurilor aromatice, „iluminata” cu note de tamaie, chihlimbar si piele, elibereaza o energie meditativa - definitia Sharisme.
Sharisme Insensé este cea mai recenta creatie RANCÉ 1795, adaugand o atingere aparte si interesanta colectiei.
Parfumul provine dintr-o colaborare speciala intre Giovanni Rancé, CEO si director de creatie RANCÉ 1795,
si Maurizio Cerizza, unul dintre cei mai renumiti parfumieri italieni, recunoscut ca un jucator important in scena internationala Art Perfume.
Sharisme Insensé este o aroma pentru barbati, piramida sa avand o structura sofisticata, care contine note de tamaie meditativa, piele, aroma de pin si boabe de ienupar. Un concept inspirat din valul orientalist care a cuprins Europa in secolul al XIX-lea.
Campaniile lui Napoleon in Egipt, expeditii catre tarile din Orientul Mijlociu, intamplari ce au sedus mediul cultural din "vechea Europa", contribuind la visul tinuturilor exotice, ducand totodata la meditatie si hedonism.
Notele Cypre evoca peisaje mediteraneene, atingerile de tamaie amintesc de starea de meditatie intalnita in Orient, iar o atingere finala de rosu burgundiu este menita sa inconjoare parfumul.
Sharisme Insensé intruchipeaza atat farmecul cuceririlor napoleoniene din Orientul Mijlociu, precum si o camera rafinata Versailles acoperita cu tapet de catifea burgunda rosie.

Produse Asemanatoare