SET 3 LUMANARI PARFUMATE Mareste
DIPTYQUE

SET 3 LUMANARI PARFUMATE 70 G

Note mijlocii esenta de migdale amare, benzoina, heliotropa, seminte de tonka, esenta de lavanda, vanilie, pin
Tip LUMANARE PARFUMATA
Cantitate Setul contine: 3 lumanari parfumate x 70 G

440,00 lei TVA inclus

GNIMCODIPTY617

Cea mai lunga noapte a anului a inceput odata cu intalnirea celor trei calatori. Primul a venit dinspre Sud, unde muntii erau inconjurati de pesteri misterioase, al doilea din Vest, unde marile ascundeau comori rare, iar al treilea din Est, unde padurile de pini sunt atat de maiestuoase incat ating norii. Cea mai lunga noapte a anului incepuse odata cu intalnirea lor. Au planuit sa se vada in Nordul vesnic acoperit de zapada, pentru a dezvalui secretul comun printr-un ritual vechi si misterios. Calatorii nostri au parte de o aventura pentru a obtine cunostintele magice care le-ar permite in cele din urma sa descopere “misterul polar”. Formeaza un cerc in plina noapte , fiecare avand o lumanare la picioare, incantand vraji in liniste deplina. Apoi, cu cateva minute inainte de rasaritul soarelui, vor vedea o stralucire intensa in zapada, dezvaluind Compasul de Aur.

Tinandu-si respiratia si strangandu-si mainile, a venit momentul mult asteptat in care fiecare trebuie sa-si puna o dorinta, inainte de rasarit.Inspiratia pentru aceasta colectie s-a regasit in folclor, invartindu-se in jurul sirenelor si spiritelor.

Pentru editia din 2018 a colectiei sale de iarna foarte asteptata, Diptyque continua sa lucreze cu colaboratorul sau de lunga durata, Pierre Marie. Creatiile lui combina intotdeauna nararea cu stilul baroc, iesind in evidenta prin multimea imaginilor, respectand angajamentul  de a ramane in conformitate cu cele mai pure arte traditionale decorative. In acest an, prin "Legenda Nordului", Pierre Marie a creat o iarna de poveste, cu spirite imaginare din folclor, unde lumanarile Diptyque au puteri magice.

Cu design si aroma unica, fiecare lumanare reprezinta unul dintre spiritele din legenda si detine un secret care este dezvaluit in timpul unui ritual de “invocare”.

Produse Asemanatoare