SET JUST MARRIED EXTRACT DE PARFUM Mareste
FRANCK BOCLET

SET JUST MARRIED EXTRACT DE PARFUM

Pentru
Note superioare Just: bergamota, lamaie, busuioc Married: bergamota, lamaie, portocala
Note mijlocii Just: trandafir, iasomie, ylang-ylang, rasina benzoica, labdanum, cuisoare Married: violeta, crin, trandafir, floare de portocal, galbanum
Note de fond Just: mosc, ambra, patchouli, cedru, castoreum, zibeta Married: cedru, lemn de santal, piele, vanilie, ambra
Tip Extract de parfum
Cantitate 2 x 100 Ml

1 389,99 lei TVA inclus

GNIMCOFRAN91

Inspirat de uniunea dintre Franck si Solenne, colectia cu ambalaj din fildes este destinata indragostitilor, incluzand si un set rafinat pentru nunta. Sub un concept rock n'roll, brandul lanseaza o invitatie de a descoperi o poveste de dragoste plina de farmec.
In ziua nuntii, aromele purtate trebuie sa fie elegante, cu o deschidere si remanenta unica. Pastrati-va amintirea promisiuii unei casnicii intr-un set de lux, format din doua parfumuri create in armonie!
Setul Just Married te va incanta cu arome citrice, aromate, lemnoase si orientale.
Just
Un parfum masculin cu o aroma dulce si o deschidere alcatuita din note aromatice cum ar fi bergamota, tei si busuioc. „Inima” sa florala dezvaluie note de trandafir, iasomie, ylang, benzoina, labdanum si cuisoare. In baza sa lemnoasa, eleganata si orientala, putem distinge atingeri de mosc, chihlimbar, patchouli, cedru si note animalice, care subliniaza masculinitatea si caracterul parfumului.
Married
Un parfum pentru o femeie indragostita, ce se deschide printr-o senzatie „de scantei”, cu note de bergamota, lamaie si portocala. In inima compozitiei, un buchet de violete, liliac si trandafir lasa in urma sa in sentiment delicat. Aerul oriental al compozitiei, cu notele de cedru, vanilie, lemn de santal, piele si ambra fac ca aroma sa creeze dependenta.
Casatoriti pentru totdeauna!