Parfumuri
1 - 18 din 28 de produse
Iso E Super este o molecula care pluteste aproape de piele pentru a crea o aura de nedefinit in jurul purtatorului. Geza Schoen: „Am vrut sa creez ceva neconventional, nu prea parfumat, ceva pentru prietenii mei care au spus ca nu le place parfumul”.
Escentric 02 foloseste ca aromatizant chimic ambroxan, o aroma identic naturala care imita cel mai bine ambra gris, intr-o concentratie unica pana acum in parfumerie, in combinatie cu vetiver si muscone ( aroma identic naturala de mosc). Irisul, extractul de flori de soc si inlocuitorul chimic...
Acetatul de vetiveryl ar putea fi descris ca o molecula hibrida, jumatate naturala, jumatate sintetica. Este o fractiune de ulei de vetiver, distilat din radacinile unei ierbi indiene, care este apoi „incrucisata” cu acid acetic pentru a indeparta...
Escentric 03 este un tribut adus unui singur ingredient: vetiver. Partea sa intunecata si exotica deschide parfumul cu o explozie de prospetime - notele lemnoase sunt imbinate cu note de top de lamaie mexicana. Inima de orris este invaluita de note proaspete de iasomie egipteana si ceai. Baza...
Escentric 03 este un tribut adus unui singur ingredient: vetiver. Partea sa intunecata si exotica deschide parfumul cu o explozie de prospetime - notele lemnoase sunt imbinate cu note de top de lamaie mexicana. Inima de orris este invaluita de note proaspete de iasomie egipteana si ceai. Baza...
Lemnos si sofisticat, Escentric 04 reprezinta continuarea puterii chimiei aromelor, "cazuta" in maini pricepute. "Nasul" s - a inspirat din accentele de grapefruit gasite in Javanol. Rezultatul: o interpretare unica, ce debordeaza de prospetimea lemnului de santal, deschizandu - se in valuri de...
Lemnos si sofisticat, Escentric 04 reprezinta continuarea puterii chimiei aromelor, "cazuta" in maini pricepute. "Nasul" s - a inspirat din accentele de grapefruit gasite in Javanol. Rezultatul: o interpretare unica, ce debordeaza de prospetimea lemnului de santal, deschizandu - se in valuri de...
Lemnos si sofisticat, Escentric 04 reprezinta continuarea puterii chimiei aromelor, "cazuta" in maini pricepute. "Nasul" s - a inspirat din accentele de grapefruit gasite in Javanol. Rezultatul: o interpretare unica, ce debordeaza de prospetimea lemnului de santal, deschizandu - se in valuri de...
Acest parfum convingator, eteric si profund evoca fiorul noii iubiri, plin de bucuria imbatatoare a esentelor florale pure. Un amestec inocent, dar seducator, lostinflowers combina puritatea blanda a iasomiei, euforia champaca, puterea gardeniei, bogatia izbitoare a sofranului si magnetismul...
Molecula 01 este formata din molecula Iso E Super pura si singulara. Iso E Super este o molecula care pluteste aproape de piele pentru a crea o aura de nedefinit in jurul purtatorului. Iso E Super nu exista in natura. A fost creata intr-un...
M+ Black Tea creeaza un nor aromat de Iso E Super, strapuns de splendoarea ceaiului negru si a ceaiului maté, temperat cu note proaspete-amare si o soapta de note florale.
M+ Ginger se remarca prin nuantele sale contrastante, pe cat de surprinzatoare, pe atat de captivante. Puternic, dar linistitor, picant, dar efervescent, omnipresent, familiar si deosebit de imaginativ.
Geza Schoen: „Nu este usor sa descrii mirosul irisului ca atare, dar daca mirosi un parfum fara el si apoi cu el, intelegi imediat ce face. Adauga o pudrare cremoasa. Aduce o dimensiune fizica unui parfum”.
„Asta imi place la Molecule 01 + Mandarin – poate fi un dans in doi, dar povestea se schimba complet de la inceput la mijloc pana la sfarsit.”
Geza Schoen: „Patchouliul este un natural unic. Spre deosebire de 99% dintre ingredientele de parfum, o asociam cu o anumita perioada, cu anii '60 si '70, si cu acel spirit boem. Are un lemn racoros, destul de vag. Il ador pentru frumusetea ei...
Chihlimbarul a fost intotdeauna apreciat pentru rafinament si senzualitate. Aceasta esenta persista in AMBROXAN™. „Are o calitate proaspata, aproape minerala care persista in uscare”, spune parfumierul Geza Schoen. AMBROXAN™ a fost izolat din...
„Acetilarea scoate in evidenta, de asemenea, atingerea de grepfrut in vetiver, oferind o nota de varf mai pronuntata amara si proaspata”, spune Geza Schoen.
Cookie-urile, precum si datele cu caracter personal, sunt importante pentru ca site-ul sa poata functiona in conditii optime. Pentru a va oferi o experienta cat mai buna, foloseste cookies ca sa tina minte faptul ca v-ati inregistrat pe site, sa colecteze statistici anonime, sa va poata oferi functii avansate, precum si sa va livreze continut personalizat de marketing.