Parfumuri
1 - 18 din 22 de produse
Magnitutinea solara a florilor nemuritoare se intalneste cu puterea oud-ului si a lemnului de pluta. Ancorat intr-o inima de trandafir satinat si smochina coapta si suculenta, rezultatul este o emanatie radianta, incalzita de anason stelat si o nota gourmet de vanilie si amaretto, care extinde...
Picaturile de bergamota danseaza intr-un vals tandru cu razele aurii ale soarelui. Tamaia, ca o rugaciune inaltata, se ridica spre ceruri. Para isi dezvaluie dulceata incantatoare, ca o promisiune a verii. Sofranul, aprins ca o flacara, te cheama la introspectie si transformare. In centrul...
Sub un halou mineral de piper roz adus la viata de o bergamota luminoasa se dezvaluie un fir aromatic de lavandin si chiparos. Claritatea lor vibranta este urmata de parfumul rar al florii Longoza si de notele lemnoase de marar si frunze de cedru. Fosnet in semitonuri de argint si praf, un val...
In culmile cerului, absintul infloreste ca o lumina argintie, aruncand lumina sa in adancurile noptii intunecate. Trandafirul din Bulgaria, ca un simbol al misterului ancestral, isi difuzeaza parfumul divin in vanturile trecutului. Frezia, trimisa din sfera puritatii ceresti, se ridica ca o...
O revarsare de trandafir si sofran in culorile solare ale Davanei deschide o oda a abundentei purtata de un duo indolent de heliotrope si ylang-ylang. Alaturi de parfumul de miere de iasomie si floare de portocal, se deschid corolele gourmet pentru a intampina prospetimea muscatei stropite cu...
In gradina vietii, crinul vaii, acel simbol al gratiei divine, se impleteste tandru cu iasomia, creand o poveste florala invaluitoare. Irisul, pazitorul tainelor adanci ale sufletului, adauga o nota de enigma in aceasta orchestra a parfumurilor. Pe fundal, acordurile calde ale chihlimbarului...
Stralucirea optimista a Citronului se alatura prospetimii coriandrului, trasand impreuna contururile unui zambet plin de caldura davanei cu parfum de prune mirabelle. In timp ce migdala, sofranul si tutunul blond incalzesc o inima deja arzatoare de cuisoare, gaiacul contureaza primele note ale...
Sub o supradoza de rasini mercuriene, opoponaxul cu accente de caramel, labdanumul, vanilia, tutunul bourbon si tonka isi dezvolta aromele imbatatoare si le toarna intr-un buchet de Iasomie impodobit cu scortisoara. Mirodeniile sfaraitoare si florile balsamoase isi rezolva tensiunile intr-o baza...
Sub un ansamblu de piper vibrant si violeta abia confiata, para si osmanthusul creeaza note arabesti delicat fructate, electrizate de note de nucsoara si muscata. In spatele unui halou vaporos de casmeran si crin se ridica senzualitatea vaniliei, difuzandu-si parfumul reconfortant intr-un acord...
O senzatie de caldura difuza care stapaneste sufletul. Inspirat de tamaie si sofran, se intensifica la contactul cu cafeaua, a carei aroma prajita nuanteaza un trandafir delicat inmuiat in zmeura si caramel. Senzual, totusi ceresc, fragil si totusi picant, un brat de cedru uscat, impletit cu...
Sub o dara luminoasa de ambretta, tamaia isi desfasoara vartejele de caramel care anunta o inima stralucitoare cu delicatetea celor mai bogate balsamuri. Intre reflexele florale si cerate ale acordului de miere si limpezimea Ambrei 84, se interpune un miros aromat de salvie, purtat de cedru si...
Fosnetul erbaceu al salviei energizeaza o deschidere generoasa, aprinsa, de scortisoara. Se aud ecouri de Cistus, iluminate de o raza de Davana care dezvaluie aromele sale de fructe galbene. Soarele rasare, lumina straluceste si sofranul isi dezvaluie treptat caldura ca de piele, sustinuta de o...
O compozitie in jurul unui mosc vegetal mai putin cunoscut: ambreta cu mai multe fatete. Semintele de ambreta sunt recoltate manual din mici parcele imprastiate in padurile tropicale uscate din nordul Peruului. Uscate la soare, cernute, curatate si aerisite, ele elibereaza in cele din urma...
Un parfum elegant si distinctiv, purtat de alegerea unui ingredient neobisnuit, cacao alba. O varietate rara, aceasta cacao alba creste in inima celor mai vechi plantatii, in Piura, nord-vestul Peruului. Extras manual din pastai, este fermentata inainte de a fi uscata la soare si prajita. Pentru...
Un acord perfect care exprima fatetele senzuale ale irisului. Radacinile plantei de iris sunt decojite manual, spalate, uscate la aer si, in cele din urma, dupa o perioada lunga de depozitare, distilate. Este nevoie de peste sase ani pentru a produce absolutul, ceea ce face din iris una dintre...
Forta si fragilitatea narcisei, un parfum intre umbre si lumina. Parfumierul Marie Hugentobler selecteaza narcisa exceptionala care creste in muntii francezi Aubrac. Aproape 1.600 de kilograme din aceste flori salbatice, culese de cultivatorii locali, sunt necesare pentru a produce un kilogram de...
O prospetime neobisnuita, purtata de ardeiul Timut. Cules manual din cele mai calde vai din Himalaya, ardeiul Timut este o boaba rara, cu accente surprinzatoare de grapefruit si prospetime de lunga durata. Aici, parfumiera Marie Hugentobler lucreaza latura picanta si spumanta a ardeiului. Ea...
O interpretare indrazneata a trandafirului, unde floarea se dezvaluie drept urbana si minerala. Parfumierul Céline Perdriel evidentiaza doua soiuri exceptionale de trandafir: trandafirul Damascena din Turcia, cu notele sale florale, fructate si condimentate, si trandafirul Centifolia din Grasse,...
Cookie-urile, precum si datele cu caracter personal, sunt importante pentru ca site-ul sa poata functiona in conditii optime. Pentru a va oferi o experienta cat mai buna, foloseste cookies ca sa tina minte faptul ca v-ati inregistrat pe site, sa colecteze statistici anonime, sa va poata oferi functii avansate, precum si sa va livreze continut personalizat de marketing.