EACH OTHER Mareste
THE HOUSE OF OUD

EACH OTHER

Pentru
FamilieUrban Vetiver
Note superioareGrapefruit, note de citrice, piper roz
Note mijlociiCoriandru, Calamus, Pelin
Note de fondVetiver, Labdanum, Ambra Gri
TipEAU DE PARFUM
Cantitate75 ML

890,00 lei TVA inclus

GNIMCOTHO34

Parfumul Each Other este un tribut adus pentru Milano. O “poveste” olfactiva originala, despre arta stradala, inspiratii interceptate, reguli nescrise si un sentiment puternic de “apartenenta in grup”.
A patra creatie olfactiva a brandului The House of Oud, cu o noua directie artistica, “vorbeste” despre arta, prietenie, grupuri, etichete, graffiti si tesaturi urbane pe care sunt lasate amprente. Un nou limbaj pentru un curent proaspat: Urban Mood. Each Other este expresia energiei si talentului pictorial al desigerului Graffiti KayOne, precum si flerul lui Andrea Casotti. Este un parfum puternic, care dezvaluie noua poveste a THoO.
Piramida olfactiva a compozitiei este legata de orasul care reprezinta diversi “protagonist”. Un parfum legat de experienta milaneza si viata ambelor talente virtuoase. Parfumierul Cristian Calabrò a lucrat cu Andrea Casotti la “traducerea olfactiva” a celui de-al patrulea capitol pentru THoO si o descrie dupa cum urmeaza: "Each Other este un parfum urban viu, puternic, incarcat de inspiratii si senzatii, de miscarea si atmosfera subterana, de serile sociale intr-un loc plin de viata si cultura stradala. Un parfum in care aroma de lamaie si grapefruit se amesteca cu ierburi aromatice, la fel ca intr-un cocktail ce insoteste o noapte electrica in Milan. Note de pelin si calamus coloreaza un fundal amar caracterizat de tonuri intunecate. In cele din urma, atingerile calde ale labdanumului si cele luminoase ale vetiverului ne amintesc de iluminarea nocturna si scenografii ale incursiunilor acestui curent artistic extrem de fascinant ".