MERCURY [80 HG] Mareste
ONE OF THOSE

MERCURY [80 HG]

Pentru
Note de fondLamaie, mandarine, aldehide, accord de oxid, rubarba, coacaze negre, geranium, violeta, patchouli, lemn de cedru, lemn de santal.
TipEAU DE PARFUM
Cantitate100 ML

519,99 lei TVA inclus

GNIMCOFLU06

Nascuta la Strasbourg, Antoine Lie a fost intotdeauna atrasa de arome. Dupa o diploma in chimie,
a urmat Scoala de Parfumerie din Givaudan, Grasse.
Antoine Lie prefera ca un parfumul sa „loveasca puternic si sa faca o declaratie directa”. Iubeste contrastul si compozitiile sale „se joaca” cu emotii contradictorii, fierbinti si reci, dar intotdeauna intr-o maniera foarte directa; este o personalitate rebela si ii place sa creeze arome puternice si semnaturi olfactive indraznete. Creeaza cu intentia ca un parfum sa „intre” intr-o camera.
"Inspiratia mea provine din faptul ca Mercurul este un element fluid, nu solid. Am vrut sa-i dau
o impresie de fluiditate stralucitoare si cu inflexiuni metalice, dar foarte curata ... A fost gandit
ca un parfum cu un impact puternic deoarece mercurul pentru mine este dinamic si evoca
modernitate si tehnologie. M-am „jucat” cu un efect de metal rasucit cu o tehnologie curata si aspect dinamic pentru a transpune ideea mea de Mercur intr-un parfum. Pentru efectul metalic am creat un acord de oxid, in timp ce un amestec de aldehide, rubarba si mandarina reproduce caracterul dinamic si tehnologic. „Inchiderea” sa este lemnoasa, cu note de cedru si lemn de santal. "- creatoarea parfumului, Antoine Lie.
Neobisnuit, este simultan metalic si dinamic. Este stralucitor, argintiu si surprinzator: o combinatie de lumini de neon, transmitand folii transparente si instalatii de otel. Este ca o oglinda care mareste si foloseste realitatea. Se plimba periculos in aer cu oscilatiile sale acrobatice.
Compozitii cheie:
Etat Libre d’Orange - Bendelirious (2008), Etat Libre d’Orange - Secretions Magnifiques (2006), Etat Libre d’Orange - Je Suis Un Homme (2006), Etat Libre d’Orange - Tom of Finland (2008), Etat Libre d’Orange - Vierges et Toreros (2007), Ralph Lauren - Romance for men (1999), Roxy Love (2008), Quicksilver for men (2008), Salvador Dali - Black Sun (2007), Black Sun Sport (2009), Purplelips (2006), Purplelips Sensual (2007), Tocca Brigitte (2008) Valentino Gold.