Marci Exista 87 marci

Se afişeaza 1-12 din 87 articole
 • 27 87

  27 87, un brand ce isi propune sa condimenteze  lumea „aromelor”,  spune povestea stilului de viata de astazi prin compozitiile sale luxuriante si sofisticate, transmitand senzatii unice , asemenea generatiei curente.

 • ACCENDIS

  Accendis, parfumuri care lumineaza sufletele!
 • ACQUA DI SARDEGNA

  Acqua di Sardegna s-a nascut aici, in aceasta tara de oameni mandri, activi si plini de viata. Tocmai in acest dinamism, Mauro Aprea si-a gasit inspiratia in crearea unei noi linii de parfumuri. O idee care izvoraste din tot ceea ce poate sa ofere Sardinia mai frumos: apele cristaline, soarele, serile de vara, dar mai presus de toate, parfumurile si aromele unice. O initiativa sofisticata, pentru a reda povestea uluitoare a acestei insule magice. 

 • AKRO

  Creat in Londra, AKRO „se absoarbe” in energia vie a orasului, cunoscuta pentru partea sa „intunecata”, punand-o in valoare cu o eleganta pariziana desavarsita.
  Aromele AKRO isi trag ADN-ul din esenta abaterii de la reguli, evocand dorinta de a impinge limitele, in timp ce creeaza noi bariere. Menite sa incante simtul olfactiv al oamenilor care aduna: o distilare a amintirilor si momentelor. AKRO: o dependenta necontrolabila de a imbina spiritul socant al Londrei cu chicul parizian.

 • ALEXANDRE. J

  Dragostea parfumierului pentru arta si istorie l-au purtat pe drumul catre compozitii spectaculoase.
  Astazi, setea sa pentru “frumos” il ghideaza catre explorarea ariilor variate cum ar fi pictura, sculptura sau parfumeria.

 • ALTAIA

  ALTAIA - acronimul pentru "A Long Time Ago in Argentina" - Acum mult timp in Argentina - este o celebrare a iubirii pe care Marina si Sebastian o poarta artei parfumeriei si fortei cu care se poate spune o poveste prin intermediul unui parfum,
 • AMOUAGE

  Amouage a fost infiintat in 1983, cand Qaboos Bin Said, sultanul Omanului, a ordonat printului Sayyid Hamad bin Hamoud al bu Said sa creeze o companie care sa pastreze vii traditiile de parfumerie din Oman. De asemenea, a dorit sa aiba un cadou autentic de nepretuit, care ar fi fost oferit liderilor lumii cand au vizitat tara. Brandul se prezinta ca o marca regala, ce se reflecta clar in logo-ul sau, amintind de sigiliul regal din Oman. 

 • AMOUROUD

  Parfumurile AMOUROUD sunt creatii realizate pe baza unei mosteniri vizionare.
 • ANDREA MAACK

  Andrea Maack este o casa de parfum de origine islandeza, fondata de artistul vizual Andrea Maack. Colectia de parfumuri este derivata din operele sale, atinse de memoria olfactiva dobândita.

 • ANIMA MUNDI

  ANIMA MUNDI provine din latina antica si inseamna "sufletul lumii".
  Cand Spiritul Lumii a atins umanitatea, civilizatia a inflorit. Tot ce a fost inchis s-a deschis, tot ce era separat, s-a alaturat. Tot “potentialul” s-a manifestat.

 • ANTIGA BARBEARIA DI BAIRRO

  Inchideti ochii, simtiti parfumul care va invaluie si insotiti-ne intr-o calatorie pe stradutele inguste ale Portugaliei. O calatorie in timpurile in care barbatii purtau palarie, erau imbracati impecabil si aveau un stil inconfundabil.
 • ARABIAN OUD

  Parfumurile au fost intotdeauna unul dintre lucrurile care “aduna” oamenii intr-o singura armonie. Deoarece apreciaza rolul important al femeilor si lupta pentru a atinge un nivel inalt al sofisticarii si  succesului, brandul a “compus” o colectie care sa reflecte personalitatea unica a fiecareia dintre ele. 

Se afişeaza 1-12 din 87 articole