MANDARINO DI SICILIA Mareste
PERRIS

MANDARINO DI SICILIA

Note superioare Mandarina verde din Capua, Portocala amara, Mandarina galbena, Petitgrain din Paraguay
Note mijlocii Iasomie, Geranium, Portocale
Note de fond Cedru, Ambra, Mosc
Tip EAU DE PARFUM
Cantitate 100 ML

628,99 lei TVA inclus

GNIMCOPERR56

Dupa o lunga calatorie in vanatoarea de materii prime, inspiratia pentru cea mai recenta colectie din 2018 are loc in partile „indragostite” din sudul Italiei. Colectia va evidentia familia de citrice gasita in Capua - creatorul de top al uleiurilor esentiale de citrice inca din 1880.
Colectia Italia va aduce un tribut si o atentie deosebita esentelor citrice prin captarea caldurii razelor soarelui si a atributelor naturale ale „inimii”, accentuand in acelasi timp caracteristicile naturale ale citrusului cu atingeri de cedru, mandarina si bergamota.

MANDARINO DI SICILIA
Gasit si „compus” in sudul Italiei.
Selectia mandarinei depinde de calitatea fructelor, de momentul recoltarii si de procesul lor de extractie. Diferitele calitati ale uleiului esential au dezvoltat interesul pentru crearea unui parfum care sa „reprezinte” acest fruct in intregime.
Mandarino Di Sicilia are fractiuni unice de uleiuri esentiale: din mandarina verde, un ulei delicat si volatil care devine mai „greu”, in a doua tranzitie, si un ulei esential ce incheie compozitia cu note de mandarin galben.
Parfumul fructelor este diferit de straturile de note olfactive provenite din flori, note ca petigrain si neroli, acorduri de geranium si „maturitatea” chihlimbarului. Solul va ingloba zile insorite cu raze de soare, stralucind in mijlocul unui camp de mandarine portocaliu, dansand cu aroma de fructe proaspete.