Nou LUMANARE PARFUMATA FLORA FORTUNA Mareste
DIPTYQUE

LUMANARE PARFUMATA FLORA FORTUNA 70G

Note de fondtrandafir, anason, cuisoare
TipLUMANARE PARFUMATA
Cantitate70 G.

153,00 lei TVA inclus

GNIMCODIPTY779

In zilele trecute ale Romei antice, zeita Fortuna era deseori infatisata cu o roata, simboliznd norocul. Era un simbol capricios al divinitatii, temuta pentru capabilitatea de a-ti darui abundenta sau…nimic. Chiar si astazi, cand apelam la noroc, incrucisam degetele ambelor maini.
In Asia, elefantul este cel care aduce succes in tot ceea ce intreprindem. Se spune ca in fiecare dimineata, elefantul saluta soarele, iar in fiecare seara, saluta luna, pentru a se asigura ca stelele vor veghea favorabil asupra oamenilor.
O pisica ce ne saluta, un trifoi cu patru foi sau o narcisa de aur - acestia sunt toti “pastratorii” bogatiei. 
Zdrobind cu grija petale de trandafir intre degete si ascultand sunetul zgaltaitor, cei din antichitate preziceau noroc, dragoste sau succes celor ce le cereau sfaturile. In Orientul Mijlociu, se spunea ca fumul cuisoarelor asezate pe o soba mica parfumeaza si purifica o casa. In sudul Frantei, familia si prietenii arunca anason spre noii soti pentru a le dori prosperitate. Acestea erau doar trei moduri de a atrage norocul. Trandafirul, cuisoarele si anasonul sunt, de asemenea, notele principale din lumanarea Flora Fortuna, ce confera o aroma “luminoasa” si plina de speranta pentru a parasi anul vechi si a excela in cel nou.