Nou LOVE MIMOSA Mareste
AMOUAGE

LOVE MIMOSA

Pentru
Numar puncte gen (1 - 5, 1 -feminin, 5 -masculin) 1
Note superioare Note acvatice
Note mijlocii Mimosa, pere
Note de fond Ylang-Ylang
Tip PARFUM
Cantitate 100 ML

1 529,99 lei TVA inclus

GNIMCOSAM70

"Love Mimosa este dedicat femeii puternice. Notele sale reflecta senzualitatea si individualitatea celei ce captiveaza persoanele din preajma", a declarat Christopher Chong, directorul creativ Amouage. "Am fost inspirat de toate femeile care au deschis calea pentru generatiile viitoare si doreau sa dezvolte un parfum cu o aroma la fel de curajoasa si indrazneata ca femeile din viata noastra. Aceste femei vizionare continua sa transforme lumea prin curajul si pasiunea lor creativa pentru egalitate. Ademeniti de sufletul lor inconfundabil, atat de frumusetea interioara cat si exterioara, am creat un parfum care le permite sa fie povestitorul propriei povesti. "
La fel ca o femeie care se plimba prin lume cu incredere si gratie, compozitia Amouage Love Mimosa din Colectia Secret Garden este un omagiu adus puterie feminine. Un parfum delicat si hipnotizant, o manifestare a damei ce “sparge gheata”, in timp ce devine mai puternica, mai inteleapta si plina de viata.
Notele de top ale compozitiei Love Mimosa se deschid cu un ton acvatic accentuat de notele de cascalone. In inima sa, aroma este imbogatita cu un finisaj cremos si pudrat conferit de imbinarea atingerilor de orris si heliotrope. Notele de pere creeaza o dulceata fructata subtila, dand un aer usor si modern. Baza sa compusa din note de Ylang Ylang proiecteaza o senzualitate subtila, impreuna cu un sentiment puternic si individual.
Radianta, energica si puternica, compozitia Love Mimosa este la fel de irezistibila ca femeile ce o poarta, dezlantuind in ele dorinta a realiza imposibilul.