LIVE IN COLOURS Mareste
THE HOUSE OF OUD

LIVE IN COLOURS

Pentru
FamilieWoods
Note superioareLamaie, Grapefruit Rosu
Note mijlociiGhimbir, piper roz
Note de fondMosc, lemn Hinoki, Chihlimbar
TipEAU DE PARFUM
Cantitate75 ML

890,00 lei TVA inclus

GNIMCOTHO27

THoO este noua colectie de la THE HOUSE OF OUD, constituind o explorare artistica ce surprinde si incorporeaza ireverenta, stralucirea si spiritul istoric al fondatorului sau, ce urmeaza pe harta libertatii creative.Noua colectie genereaza o naratiune a viitorului si a lui, proiectand linii infinite de sinapsa intre pictura, arta stradala si gandire. Noile compozitii ne vorbesc despre material, despre buchete neasteptate prezente, acorduri eclectice cu materii prime neexplorate pana acum.
THoO interpreteaza frumusetea descoperirii unei perspective diferite in fiecare zi, dedicata acelora care traiesc in „intersectii”, pentru a asculta si a alege sinele interior chiar inainte de a se decide ce drum sa urmareasca.

LIVE IN COLOURS
Momentul: de acum incolo
Creativitatea se deplaseaza asupra noastra, preluand controlul vietii, pentru a ne elibera. LIVE IN COLOURS este acel moment in care prezentul „curge” catre viitor. Este un pod clar in timp, unde creativitatea descompune barierele interioare, dand forma sau un sunet, explodrand liber si bucuros, folosind o voce colorata pentru a "spune" o poveste.

Ca o pensula pe panza, compozitia patrunde in piele. Nuantele sale sunt luminoase, se joaca cu lumina si reflecta starile sufletului. La fel de greu ca aerul, urmareste formele naturii, imbratisand energiile si devenind idei libere. LIVE IN COLOURS este bucuria libertatii creative. De gandire. De emoţie. De „a fi”.
Complet exploziv si contagios: acest parfum se deschide cu un note de lamaie, grapefruit si fructe rosii care se „joaca” si se urmaresc reciproc pana cand ajung in "inima" sa. Aici, notele stimulante de ghimbir si piper roz tachineaza simtul olfactiv si invita emotiile sa pluteasca catre suprafata. Finalul compozitiei isi merita amintirea: notele de chihlimbar si mosc au pus la punct „scena” pentru Hinoki, un lemn japonez surprinzator a carui aroma este uscata, proaspata si uneori mistica, aleasa pentru a reprezenta un miracol: momentul in care creatia verbala vede prima data lumina zilei.