LIQUID ILLUSION Mareste
JULIETTE HAS A GUN

LIQUID ILLUSION

Pentru
FamilieFLORAL & AMBERY
Note superioareHeliotropina (migdale),Ambre extrême
Note mijlociiabsolu de iris, Irone, Iracine, absolu de Tuberoza
Note de fondAbsolu din seminte de tonka, absolu Benzoinsiam, accord de ambra uscata: Cetalox(firmenich), Norlimbanol, Timberol; acord de musc cremos: Ambretolide, Muscenone, Galaxolide, Musk T.
TipEAU DE PARFUM
Cantitate75 ML

1 490,00 lei TVA inclus

GNIMCOJU130

Pentru acest “elixir”, Romano Ricci s-a inspirat din idea paradisului artificial. Parfumierul se intreaba de ce aceasta “calatorie” ar trebui generata de ingestia unei substante sau a fumului? De ce nu putem ajunge “acolo” prin “calea olfactiva”? In timpul cercetarilor sale, a intalnit un ingredient particular: heliotropina.
In prima faza, heliotropina are o aroma placuta de migdale si atingeri de violete. Dar, dupa ce l-a studiat, Romano a descoperit ca are un ingredient ce este prezent in extasy, mai exact MDMA: un halucinogenic din familia amfetaminelor, care se procura pe baza de reteta.
Liquid Illusion este o invitatie pentru a intra in “transa”. Lasa-te purtat de aroma sa coplesitoare, peste barierele lumii fizice, unde sufletul iti va fi in siguranta, iar senzatiile vor fi aprofundate.
Aceasta este propunerea parfumierului pentru a explora noi teritorii olfactive, printr-o formula ce incepe cu note de iris, menite sa formeze un cocktail exploziv alaturi de Heliotropina.

Un afrodisiac ce iti dezvaluie o lume “fara filtru”, “imbracat” intr-o sticla de un albastru intens, hipnotic, menit sa dilate pupila, sub influenta parfumului.