Nou KEEP GLAZED Mareste
THE HOUSE OF OUD

KEEP GLAZED

Pentru
FamilieFruity Gourmand
Note superioareLamaie congelata, mango, frunze de capsune
Note mijlociiCrema Chantilly, Cocos, Bucati de ghimbir
Note de fondNote fructate de mosc, Lemn pretios
TipEAU DE PARFUM
Cantitate75 ML

890,00 lei TVA inclus

GNIMCOTHO41

Dozati ingredientele, adaugati arome, decoratii, glazura, culoare, gust! Aromele si simturile se imbina intr-o calatorie delicioasa de neuitat.
O rotatie a gesturilor, un caleidoscop de forme si culori care ne stimuleaza fantezia si gustul. Noua compozitie The House of Oud, Keep Glazed a fost compusa in colaborare cu Ksenia Penkina, renumita patiserie canadiana care, conform spuselor fondatoarei sale Andrea Casotti, este deosebit de apreciata datorita abilitatilor riguroase si standardelor inalte.
Andreea defineste "reteta perfecta” ca o imbinare a metodei folosite, sensibilitatii si atentiei asupra ingredientelor folosite. Fiecare cofetar „pazeste” secretele retetelor sale asemenea unui parfumier. Ambii transforma sugestiile olfactive in senzatii percepute de minte si de catre traiectoriile olfactive.
Aroma sa devine gurmanda, indrazneata si delicioasa datorita fructelor tropicale, prin imbinarea notelor de mango, cocos, ghimbir si lamaie.
Sticla iconica este pictata manual si sugereaza prin culorile sale delicate si tonurile originale, o textura olfactiva proaspata, irezistibila, cu note pline de viata.