JUST BEFORE Mareste
THE HOUSE OF OUD

JUST BEFORE

Pentru
Note superioareLime, lamaie, bergamota
Note mijlociilemn sfant, ylang-ylng, smirna
Note de fondvanilie, rasina benzoica, ambra, lemn de santal
TipEAU DE PARFUM
Cantitate75 ML

890,00 lei TVA inclus

GNIMCOTHO26

THoO este noua colectie de la THE HOUSE OF OUD, constituind o explorare artistica ce surprinde si incorporeaza ireverenta, stralucirea si spiritul istoric al fondatorului sau, ce urmeaza pe harta libertatii creative.Noua colectie genereaza o naratiune a viitorului si a lui, proiectand linii infinite de sinapsa intre pictura, arta stradala si gandire. Noile compozitii ne vorbesc despre material, despre buchete neasteptate prezente, acorduri eclectice cu materii prime neexplorate pana acum.
THoO interpreteaza frumusetea descoperirii unei perspective diferite in fiecare zi, dedicata acelora care traiesc in „intersectii”, pentru a asculta si a alege sinele interior chiar inainte de a se decide ce drum sa urmareasca.

JUST BEFORE
Inainte sa se intample. Inainte ca dorinta sa infloreasca in realitate. „Ceata” asteptarii ce se intinde, tanjeste si aspira. O proiectie a imaginatiei neobisnuite ce dobandeste corpul si devine pasiune, continand emotie, dorinta modelata de imaginatie ca un singur gand, dupa care urmeaza un altul.
Inainte de a „captura” un sarut, pielea va mangaie, respiratia vi se amesteca. Acesta este momentul in care suntem inveliti in energie creativa iar posibilitatile nesfarsite se intalnesc intr-o singura sageata. Si inainte de acel moment, bataile inimii noastre vor fi duplicate, gandurile se vor dizolva si emotiile vor fi amestecate.
JUST BEFORE este „nevoia” de a atinge dorintele pe care pe care ni le punem de fiecare data, dar niciodata nu le implinim complet.
Buchetul olfactiv isi anunta sosirea cu prospetimea notelor de bergamota, in acord cu expresivitatea suculenta a lamaii si caracterului puternic al sofranului. Cu o inima senzuala, imbratisata, inspiratia este „tradusa” in actiune: notele de smirna incep acum dansul cu cele de Ylang-Ylang, pe un fond de lemn Sacru, iar baza cu dulceata de Vanilie si pasiunea lemnului de santal confera placerea mult asteptata.