J Mareste
COSTUME NATIONAL

J

Pentru
Note superioare mandarina, lamaie verde, neroli
Note mijlocii floare de cires, floare de portocal, trandafir
Note de fond cashmeran, orez, cedru, muschi
Tip EAU DE PARFUM
Cantitate 100 ML

649,00 lei TVA inclus

GNIMCOSCON214

De la origini, stilul brandului CoSTUME NATIONAL a fost intotdeauna „inzestrat” cu un amestec unic dintre doua culturi indepartate ale modei: cea japoneza, cu liniile sale minimaliste si cea italiana, renumita pentru calitatea sa impecabila.. O combinatie neobisnuita, cu o „atitudine” puternica, rock 'n' roll.
Aceste influente eclectice au fost sursa de inspiratie pentru un nou proiect: compozitiile olfactive alese reprezinta armonie intre cele doua culturi, brandul exprimandu-se mereu intr-un mod inconfundabil si distinctiv, in care trecutul intalneste viitorul.
Cele doua parfumuri noi, J & I sunt creatii sofisticate, realizate din materii prime excelente, care urmaresc un traseu olfactiv, de la Est catre Vest.


Japonia este o tara fascinanta, cu un fundal cultural bogat. De-a lungul istoriei sale, traditiile si obiceiurile remarcabile s-au consolidat, caracterizand puternic viata de zi cu zi si facand populatia sa cunoscuta in intreaga lume pentru discretia, calmul si delicatetea sa, combinate cu modestia, demnitatea si puterea morala.
Inspirat de cultura japoneza, noul parfum J cuprinde toate aceste aspecte. Notele „spumante” ale uleiului de neroli, mandarina si tei ne amintesc de creativitatea japoneza, evocand in acelasi timp o problema fundamentala: apa.
Notele luminoase ale florilor de cires, impreuna cu cele de portocale, deschid baza fascinanta si captivanta a parfumului. Notele lemnului de casmir, ale pudrei de orez si moscului reamintesc de profunzimea traditiilor.

J este o creatie olfactiva a parfumierului Fanny Bal, ce a invatat arta parfumeriei de la Dominique Ropion. Multe dintre ingredientele folosite in acest parfum provin din laboratorul de prestigiu LMR din Grasse, specializat in extractia materiei prime naturale de cea mai inalta calitate.


Sticlele parfumurilor J & I au fost concepute in mod intentionat cu acelasi cod de culoare neagra, dar au fost lacuite cu gradient opus pentru a diferentia si a da individualitate celor doua creatii. Cutiile lor reafirma acelasi concept prin impartasirea unui design comun, care este totusi exprimat in mod diferit: un model minimalist si elegant, care evidentiaza sigla alba.
Rezultatul estetic este un duo de parfumuri care impartasesc un design asemanator atunci cand se aliniaza si totusi arata elegant si independent atunci cand sunt prezentate individual.