ISVARA Mareste
ANIMA MUNDI

ISVARA

Pentru
Note superioare Sofran italian, Nucsoara de Sri Lanka, Petitgrain din Paraguay, Mandarina, Bergamota, Lime, Lamaie din Italia, Prune
Note mijlocii Casmir, Geranium chinezesc, Geranium egiptean
Note de fond Lemn de santal, Chiparios din Franta, Benzoina, Samanta Tonka, Vetiver de Java, Ambra, Patchouli, Salvie
Tip EAU DE PARFUM
Cantitate 75 ML

730,01 lei TVA inclus

GNIMCOANI03

India antica si misterele ei intrigante, ritmurile ancestrale, mirodeniile si culorile vii care decoreaza strazile prafuite: aceasta este inspiratia ISVARA, un parfum care inconjoara toate simturile, aduce pace si fascineaza inimile.
Practicile sanatoase ale Ayurvedei sunt in mod traditional legate de religia hindusa, care cuprinde ritualuri de fumigatie si folosirea ierburilor aromatice si a uleiurilor ce au proprietati asupra sanatatatii.
In limba indiana de la sanscrit, "dragostea" si "parfumul" par strans legate. "Mana" inseamna "aderarea la casatorie", dar si "emite un parfum". Componente exotice ale traditiilor antice, mirodenii, tamaie si note de sofran: un parfum meditativ si vibrational. Un simt cald si tactil de casmir inconjoara simturile. Notele de vetiver, patchouli si nucsoara sporesc componenta exotica, bogata in rasini aromatice.
Īśvara este un “amestec” provocator care “leaga” dragostea si parfumul, asa cum recomanda cea mai veche traditie indiana.