HYDROGEN [1H] Mareste
ONE OF THOSE

HYDROGEN [1H]

Pentru
Note de fondAldehide, lamaie verde, mandarina, pepene, condimente, busuioc, licheni, muschi de stejar, iasomie, vanilie, mosc
TipEAU DE PARFUM
Cantitate100 ML

519,99 lei TVA inclus

GNIMCOFLU01

Nascuta la Strasbourg, Antoine Lie a fost intotdeauna atras de arome. Dupa o diploma in chimie,
a urmat Scoala de Parfumerie din Givaudan, Grasse.
Antoine Lie prefera ca un parfumul sa „loveasca puternic si sa faca o declaratie directa”. Iubeste contrastul si compozitiile sale „se joaca” cu emotii contradictorii, fierbinti si reci, dar intotdeauna intr-o maniera foarte directa; este o personalitate rebela si ii place sa creeze arome puternice si semnaturi olfactive indraznete. Creeaza cu intentia ca un parfum sa „intre” intr-o camera.
"Hidrogenul pentru mine este elementul energiei; de aceea compozitia este atat de „luminata”. Hidrogenul, ca origine, este o explozie de elemente esentiale. Atingeri condimentate, note forestiere, vanilie... Acorduri de mosc, ce anunta deschiderea senzuala a parfumului. Bazele cu accente de muschi de stejar si licheni ne duc cu gandul la sfera vegetala. Notele de iasomie confera o expresie florala compozitiei, iar tonurile verzi de aldehide reprezinta puritate si transparenta.
Hidrogenul, originea universului, o parte a intregului, extrem de pur si transparent ... capabil sa reprezinte olfactiv explozia primordiala. Un parfum cu fatete diferite - vegetal, floral, fructat, transparent - cautand in mod constant o puritate intangibila. Inconjurat de aceasta explozie, am creat [1H]. " – creatoarea compozitiei, Antoine Lie.
Compozitii cheie:
Etat Libre d’Orange: Bendelirious (2008), Etat Libre d’Orange: Secretions Magnifiques (2006), Etat Libre d’Orange: Je Suis Un Homme (2006), Etat Libre d’Orange: Tom of Finland (2008), Etat Libre d’Orange: Vierges et Toreros (2007), Ralph Lauren: Romance for men (1999), Roxy Love (2008), Quicksilver for men (2008), Salvador Dali: Black Sun (2007), Black Sun Sport (2009), Purplelips (2006), Purplelips Sensual (2007), Tocca Brigitte (2008) Valentino Gold.