HELIUM [2HE] Mareste
ONE OF THOSE

HELIUM [2HE]

Pentru
Note de fondBergamota si trandafir din Italia, iris, benzoina, styrax turcesc, scorţişoara, absolu de salvie, acord narghilc: frunze de tutun, patchouli, vetyver, lemn de guaiac.
TipEAU DE PARFUM
Cantitate100 ML

519,99 lei TVA inclus

GNIMCOFLU02

"Am fost inspirata de ideea unui balon cu aer cald si de fum ... m-am gandit la o compozitie pe care poti medita, intr-o atmosfera Zen. Notele superioare de bergamota italiana confera un aer limpede compozitiei.
Atingeri pretioase de iris si trandafirul din Damasc inspira feminitate. Compozitia devine parca misterioasa prin tonurile sale de benzoina, styrax turcesc si coaja de scortisoara. Un acord „narghilic” format din patchouli, guaiac mistic, lemn, salvie si frunze de tutun, confera compozitiei un aer spiritual, intens si autentic. (Sylvie Fischer)
Heliul arata ca un vin „fortificat”, fiind efectul balsamelor, notelor de patchouli si frunzelor de tutun. Acordul narghilc este prezent in toata „evolutia” sa, intensa, plina de amintiri si misticism. Este un parfum meditativ, hipnotic si „invelit”.
Se „potriveste” ca o imbratisare sau o rochie confortabila.
Creatoarea parfumului, Sylvie Fischer-Desuzinge este unica in industrie: mama ei a fost, de asemenea, parfumier.
Fara a fi surprinzator, ea a crescut in „lumea aromelor” si la varsta de 20 de ani a urmat ucenicia traditionala. Dupa un stagiu la Robertet, ea s-au alaturat curand lui Takasago, unde a urmat metodologia lui Jean Carle de la Rouhre. Acolo si-a intalnit mentorul, maestrul parfumier Michel Almairac, o amintire pretioasa.
In 1982, Sylvie s-a alaturat echipei Takasago, unde si-a imbunatatit abilitatile impreuna cu Pierre Bourdon. Aceasta colaborare fructuoasa i-a permis Sylviei sa-si cristalizeze viziunea: pentru ea parfumeria este o arta absoluta si o profesie de zi cu zi,c ompusa din pasiuni si modestie.
Compozitii cheie:
Mimos, Agatha Ruiz – Prada, Corazon – Bogner, Ferrari Car Prestige – Iceberg, Effusion Man – L’Homme De Ventilo , “Rock in Love” – Mc Gregor, Michel Klein Club des créateurs de beauté, Souflle d’Illusion –Massimo Dutti, Parfums Christian Dior: skincare line, Pierre Cardin – Emotion, Rochas: Fleur d’Eau, Beckham - Signature for Her.