GOLDEN SERENADE Mareste
JUSBOX

GOLDEN SERENADE EXTRACT DE PARFUM

Pentru
FamilieOriental
Note superioareSofran, cuisoare
Note mijlociiTamaie, patchouli
Note de fondUlei de Oud, vanilie, ulei de oppopanax, amber extreme
TipExtract de parfum
Cantitate78 ml

1 319,01 lei TVA inclus

GNIMCOSCON194

Creat special pentru a celebra vanzarea a peste un milion de albume, primul disc de aur a fost oferit de catre RCA lui Glenn Miller si orchestrei sale in februarie 1942 pentru piesa sa, “Chattanooga Choo Choo”.
Cu ocazia evenimentului de decernare, RCA a produs un disc de vinil 78 rpm, complet imbracat in aur, pentru a anunta succesul acestei opere de arta.
Piesa a fost nomilalizata de catre Academy Award, in anul 1942, pentru cea mai buna melodie dintr-un film; a cunoscut un success imens in acel an, in ciuda nedifuzarii sale pe statiile radio, datorita boicotului ASCAP.
Artistul interpreta "povestea" unui barbat ce calatoreste spre sud, din Pennsylvania catre New York, ajungand in statia Chattanooga Tennessesee, unde se va intalni cu iubita sa.
Multi barbati serveau armata Americana in momentul in care aceasta melodie a fost lansata, in timp ce al Doilea Razboi Mondial cuprindea Europa. Glenn Milller si-a rugat orchestra sa interpreteze piesa cu gandul la un soldat ce se intoarce acasa, cu pantofii lustruiti, curpins de nerabdare.
Ca omagiu adus acestui cantec special, compozitia Golden Serenade celebreaza frumusetea momentului magic si romantic, in care noaptea perfecta se intalneste cu dragostea.