GEZA SCHOEN Mareste
PROJECT RENEGADES

GEZA SCHOEN

Pentru
Familie Woods
Note superioare ulei de piper roz, absolu de piper roz, cassis, lamaie, lime, bergamota
Note mijlocii molid, ienupar, absolu de osmanthus, hediona, absolu de radacina de iris, mate
Note de fond Iso E Super, cedru, santal, labdanum, smirna, mosc, mir, castoreum, ambrette
Tip EAU DE TOILETTE
Cantitate 100 ML

878,01 lei TVA inclus

GNIMPRO01

Project Renegades este un proiect realizat de trei dintre parfumierii de top ai lumii. Pentru a evada din cotidian, acestia si-au dorit sa creeze un proiect special, extravagant si in acelasi timp cu o doza de nebunie. Geza Schoen, Mark Buxton si Bertrand Duchaufour - cei trei renegati ai parfumeriei - au creat o colectie care intruchipeaza niste cowboy ai Vestului Salbatic lasandu-si imaginatia libera pentru a evidentia creativitate fara limite si experiente senzoriale unice.
Cu personalitati si stiluri diferite, cei trei parfumieri celebri si-au pus amprenta comuna pentru a crea niste compozitii invaluite de putina „nebunie”.
Project Renegades este o colectie de trei parfumuri in care “nasurile” au putut sa isi lase imaginatia olfactiva sa decida aromele… fara nici un fel de constrangere, parfumierii au utilizat ingrediente naturale, note nemaiintalnite si un design extravagant al sticlelor.
Geza Schoen spune despre Project Renegades ca este un proiect in care cei trei nu s-au luat foarte mult in serios, ci s-au jucat cu aromele. Geza Schoen Renegades este un parfum creat in jurul notelor de piper roz, compunand un portret cu intregul copac - de la fructe, pana la scoarta si frunze.