Gentle fluidity Gold Mareste
MAISON FRANCIS KURKDJIAN

GENTLE FLUIDITY GOLD

Pentru
Note de fond esenta de ienupar, esenta de nucsoara, esenta de seminte de coriandru, mosc, ambra, vanilie
Tip EAU DE PARFUM
Cantitate 70 ML

790,01 lei TVA inclus

GNIMCOFRA404

In calitate de observator ferm al societatii si al evolutiei sale, Francis Kurkdjian isi reflecta epoca, spunand „povestiri” prin parfum si arome.
Gentle Fluidity este „raspunsul” sau la intrebarile contemporane privind identitatea de gen. "Gentle", deoarece bunavointa este una dintre valorile de baza ale Maison Francis Kurkdjian. "Fluidity", pentru ca suntem liberi sa ne exprimam personalitatea fara a trebui sa ne supunem dictaturilor, la fel cum Maison Francis Kurkdjian are o libertate creativa nelimitata.
Parfumierul Francis Kurkdjian a imbinat ingredientele atent pentru a le pune in valore intregul potential si pentru a indeplini provocarea de a compune doua ape de parfum diferite, dar cu cu aceleasi note: boabe de ienupar, nucsoara, coriandru, mosc, ambra si vanilie. Dou-ul Gentle Fluidity s-a nascut din imaginatia parfumierului, pentru a oferi doua „siluete olfactive” distincte.

In compozitia Gentle fluidity Gold „simtim” esenta de seminte de coriandru si o „supradoza” de mosc si vanilie. Nota florala, picanta de seminte de coriandru aduce, la fel ca notele de mosc, volumul eteric si o trasatura persistenta. In baza, atingerile linistitoare ale acordului de vanilie sunt imbogatite de notele de chihlimbar, ce se dezvaluie asemenea unei siluete glamour.

Din nou, Francis Kurkdjian „intrerupe” regulile de creare a parfumurilor cu un „exercitiu de compozitie incurcat”.