FLASH BACK IN NEW YORK Mareste
OLFACTIVE STUDIO

FLASH BACK IN NEW YORK

Pentru
Note superioareChimion, Salvie, Sofran
Note mijlociivioleta, Piele toscana, Iasomie
Note de fondFum de mesteacan, Papirus, Vetiver, Boabe de Tonka
TipEAU DE PARFUM
Cantitate100 ML

650,00 lei TVA inclus

GNIMCOOLF28

Un tribut pentru un oras care nu se opreste niciodata, nici macar pentru cele mai puternice viscole. In urma unui bulevard inzapezit, scaldat intr-o lumina nocturna calda, apare o cladire Chrysler iluminata, vizibila de la departare, unde Flash Back in New York se face „simtit”. New York este ca un foc sub gheata si „cere” o aroma care sa se potriveasca excesivitatii sale, posibilitatilor sale uimitoare. Compozitia aduce un omagiu perfect acestui oras.
Elementul surpriza este unul dintre marcile comerciale ale orasului. Exuberant si plin de contraste, Flash Back in New York „incepe” cu un amestec energic de chimen, sofran si salvie. Primul val de emotii se transpune intr-o „inima” captivanta, cu note de violeta si iasomie, alaturandu-se note de piele toscana care confera un aer cald compozitiei.
Parfumul evolueaza rapid intr-o miscare lenta si gratioasa catre un acord cald de lemn de mesteacan, papirus si vetiver afumat.
Jérôme Epinette este un parfumer senior ce colaboreaza cu Robertet Fragrances. Absolvent al Institutului de Parfumerie Grasse, si-a inceput cariera la Robertet, Paris in anul 2003 si s-a alaturat echipei americane pentru lansarea Centrului Creativ din New York in 2006.
Cand merge pe strazile din Manhattan, ii place sa observe „varsarea” de parfum care se intinde de la damele ce trec.
Ii place sa lucreze acum cu branduri de nisa, cum ar fi Byredo, Vilhelm si Olfactive Studio, deoarece acestea ii permit o creativitate aparte.