EVENIMENT 17 APRILIE 2019

Dragostea parfumierului pentru arta si istorie l-au purtat pe drumul catre compozitii spectaculoase.
Astazi, setea sa pentru “frumos” il ghideaza catre explorarea ariilor variate cum ar fi pictura, sculptura sau parfumeria.
Un artist francez ce este atasat profund de tara sa, Alexandre.J cerceteaza noi culturi pentru a gasi subiecte creative, pe care imaginatia sa le poata transforma ulterior in “lumi” noi.
Acestui personaj spectaculos ii place sa isi foloseasca sarmul captivant. Povestile carora le da “forma” prin cuvintele sale, notele si culorile proprii sunt seducatoare prin rafinament.
Insetat dupa cunoastere, este intr-o continua dorinta de invatare. Fiecare experienta noua este o oportunitate pentru aprofundarea cercetarii, deoarece acest perfectionist incearca sa inteleaga tehnica folosita de artizani, pentru a da forma ideilor sale.
Rezultatul se dovedeste a fi exprimat prin compozitiile unice si exceptionale, pentru care s-au folosit “materiale” valoroase si nobile, ce reactioneaza diferit la stimulul temperaturii, pentru a atinge spre final un echilibru perfect.

Pentru colectia editiilor limitate, parfumierul a folosit materiale select alese, perle si note menite sa puna in evidenta adevarata lor  valoare.