EVENIMENT 15 NOIEMBRIE 2018

Cu background in filosofie, David Frossard, proprietarul casei franceze de parfum Les Liquides Imaginaires, a ales sa fie un „leu“, daca ar fi sa ii atribuim termenul folosit de Nietzsche pentru a-i descrie pe cei care se rup de traditie. Isi numeste creatiile „parfumuri simbolice“ pentru ca se reintorc la ceea ce esentele erau odata: mijloc de a comunica cu zeii. Prezent la Bucuresti pentru a lansa noua creatie in parfumeriile Beautik, David Frossard prezinta cum parfumul poate deschide porti catre noi emotii si perceptii, despre seductia magica a esentelor si despre profanul olfactiv reinventat.

Dupa lansarea compozitiilor Ile Pourple si Fleuve Tendre, Dessert Suave completeaza trilogia “Les Eaux Imaginaires”.
O triologie a “lichidelor legendare”, care in prima faza ne conduce spre insule mov indepartate, plutind apoi pe rauri cristaline catre o destinatie finala, in mijlocul desertului, unde linia dintre vis si realitate este atat de subtire…
Desert Suave este ca un suflu cald cald. 
Esentele venite din oaza provoaca imaginatia iar simturile au parte de un miraj gentil.
Compozitia a fost creata de catre Qventin Bisch si Misrine Grille, fiind descrisa ca o oaza a nisipurilor imaginare.
Este pamantul fertil din mijlocul desertului, ce se poate bucura de apele ce hranesc vegetatia luxurianta. Prin aroma sa aparte, te invita sa te opresti, sa te relaxezi si sa te bucuri de cele 5 simturi.
Atingeri de fructe de palmier, smochine si condimente din cosurile pelerinilor ce calatoresc cu caravenele, lasa in urma lor un parfum delicios ce se intrepatrunde cu adierea fierbinte a vantului.