EVENIMENT 27 SEPTEMBRIE 2017

BEAUTIK Haute Parfumerie deschide oficial cu ocazia lansarii celei mai noi creatii Diptyque noul Flagshio Store din Mario Plaza Dorobanti. Un concept exclusivist, cu o atmosfera unica, dedicat parfumurilor de lux. Imbinarea de texturi, culori si senzatii creeaza o ambianta unica, rafinata, care se distinge prin originalitate si imaginatie.
Elementele pretioase de alama, cele ceramice si insertiile de marmura transpun vizitatorul intr-o atmosfera exclusivista. Obiectele iluminatoare cu design avangardist intregesc o experienta senzoriala complexa, care stimuleaza nu doar simtul vizual, cat si pe cele olfactiv si tactil. Amestecul unic dintre conceptul de parfumerie si elementele pretioase care definesc designul interior contureaza un spatiu aristocrat, in care fiecare vizitator este introdus subtil in lumea de lux a parfumeriei.

In compozitia proaspat lansata de catre Diptyque, Vetyverio, notele proaspete de inceput imbina aromele de vetiver si grapefruit. Notele de grapefruit rezoneaza cu cele de vetiver intr-un tempo de arome amarui. Acestea sunt insotite de cele de lamaie si mandarina din Italia, cu arome stralucitoare si suculente. Esenta nucsoarei Indoneziene si a florilor de trandafir turcesc piperat, cu fatete irizate, confera aromelor de vetiver o ardoare virila. Notele de trandafir, garoafa, ylang-ylang se intrepatrund subtil cu aromele originale. In final, notele de seminte de morcov actioneaza ca un mediator usor fructat, unind intr-un mod rustic aromele de vetiver si pe cele incantatoare de flori.