CUIR DE R’EVE Mareste
DAVID JOURQUIN

CUIR DE R’EVE

Pentru
Note de fond patchouli, piele, vanilie, mosc, bergamota, heliotrope, iris siberian, fructe rosii
Tip EAU DE PARFUM
Cantitate 100 ML

1 035,00 lei TVA inclus

GNIMCODAV28

Inspiratia compozitiei Cuir de R’Eve se regaseste in anii ’20: femeile tunse scurt din acea epoca libera, seducatoare, care fumau tigari cu suporturi elegante, purtand manusi lungi pe degetele lor subtiri... Intelectuale, dar cu o senzualitate aparte, aceste feline puternice erau la fel de provocatoare in orice ipostaza: stand pe o canapea Chesterfield sau purtand un neglijeu din matase.
Eleganta si vivacitatea unei femei puternice, intensitatea privirii ei, stralucirea buzelor ciresii, puterea personalitatii, nerabdarea, indrazneala ... ii confera un farmec incantator, asemenator cu cel al unei plimbari de dimineata de-a lungul malurilor, raspandindu-si aura delicata si totusi intensa.
David Jourquin a creat astfel Cuir de R'Eve si Cuir Altesse, doua arome masculine care sunt la fel de complementare ca noaptea si ziua, masculin si feminin... atat eterice cat si intense...
Arome ce „danseaza” cu mirosul sufocant de trabucuri si cu rimele de poezie infama. Pe timp de zi ne putem juca cu note indraznete si puternice de patchouli, atingeri pasionale de fructe rosii iar noaptea o vom acapara cu o aroma unica de pielie.
Dintr-un „pat” de note calde din patchouli, piele, vanilie si mosc „se trezesc” minunatele arome florale de heliotrop si iris siberian electrificat cu fructe rosii. In urma lor, apare un nor de note delicate, dar intense, indraznete si impertinente, cu atingeri jucause de bergamota.