CROP 2017 Mareste
THE HOUSE OF OUD

CROP 2017

Pentru
FamilieOud
Note de fondOud, lemn dulce, lemn de santal, tutun, absint
TipEAU DE PARFUM
Cantitate75 ML

1 739,99 lei TVA inclus

GNIMCOTHO01

EDITIE LIMITATA, 547 de bucati.
In fiecare an, este stabilita o selectie a celor mai bune calitati ale oudului ca o „memorare” a sezonului in care a fost produs; colectia CROP este un tribut adus celui mai pur oud.
Numerele parfumurilor sunt date de disponibilitatea lotului de oud. Fiecare lot este unic si niciodata identic cu altul, deci aceste parfumuri sunt, de asemenea, originale si „intime”.
Incomparabil si numerotat, ambalajul fiecarui parfum dn colectia CROP contine un certificat care ii garanteaza unicitatea.
In timpul TFWA 2017, The House of Oud prezinta ultimul parfum CROP 2017, o oportunitate extraordinara pentru a ne bucura din nou de o capodopera in editie limitata: o serie de 547 de bucati numerotate.
Aromele din colectia CROP sunt 100% naturale, rezultate din distilarea unui amestec de ingrediente de calitate.
Crop 2017 imbina o nota minunata de piersica cu lemn dulce care „deseneaza” complexitatea oudului, descoperind notele sale pamantii. Tutunul picant uscat, si lemnul de santal usor accentueaza in continuare naturalismul compozitiei, fara a se indeparta de proprietatile unice ale agarului, prezentat in inima compozitiei.