Nou I SET CADOU Mareste
COSTUME NATIONAL

I SET CADOU

Pentru
Note superioare Ambroxan, Sofran, Cimbru
Note mijlocii Lavanda, Muscata, Labdanum
Note de fond Piele, Ambroxan, Cedru
Tip EAU DE PARFUM
Cantitate 100 ML

649,00 lei TVA inclus

GNIMCOSCON226

De la origini, stilul brandului CoSTUME NATIONAL a fost intotdeauna „inzestrat” cu un amestec unic de doua culturi indepartate ale modei: cea japoneza, cu liniile sale minimaliste si cea italiana, renumita pentru calitatea sa impecabila. O combinatie neobisnuita, cu o „atitudine” puternica, rock 'n' roll.
Aceste influente eclectice au fost sursa de inspiratie pentru un nou proiect: compozitiile olfactive alese reprezinta armonie intre cele doua culturi, brandul exprimandu-se mereu intr-un mod inconfundabil si distinctiv, in care trecutul intalneste viitorul.


Cultura istorica a Italiei nu are nevoie de prezentare. Inca din Evul Mediu, arta si mestesugaria traditionala au jucat un rol crucial - nu numai pentru dezvoltarea economica, sociala si politica, ci si pentru a conferi un prestigiu geniului creativ care se poate distinge si astazi.
Inspirat de cultura italiana si in special de Toscana, "I" sarbatoreste cea mai renumita traditie artizanala a acestei regiuni: pielea. Inca fabricata, folosind tehnici vechi, devine un produs incomparabil, renumit in intreaga lume. Notele picante si opulente de bergamota, sofran si cimbru amintesc de aromele pretioase ale timpurilor stravechi.
Aroma uleiului de lavanda, impreuna cu atingerile de geranium si labdanum din „inima” sa profunda si enigmatica, aduce inapoi istoria glorioasa a acestui tinut, in timp ce „imbratiseaza” notele de baza din piele, ambroxan si lemn de cedru, cu un „twist” indraznet si hotarat, ce dezvaluie caracterul elegant si neinfricat al parfumului.
Compozitia I este o creatie olfactiva a parfumierului renumit, Julien Rasquinet, iar multe dintre ingredientele folosite provin din laboratorul de prestigiu LMR din Grasse, specializat in extractia materiilor prime naturale de cea mai inalta calitate.


Sticlele parfumurilor J & I au fost concepute in mod intentionat cu acelasi cod de culoare neagra, dar au fost lacuite cu gradient opus pentru a diferentia si a da individualitate celor doua creatii. Cutiile lor reafirma acelasi concept prin impartasirea unui design comun, care este totusi exprimat in mod diferit: un model minimalist si elegant, care evidentiaza sigla alba.
Rezultatul estetic este un duo de parfumuri care impartasesc un design asemanator atunci cand se aliniaza si totusi arata elegant si independent atunci cand sunt prezentate individual.

Setul contine: EDP 100 ML + EDP I 7,5 ML, EDP J 7,5 ML