Cum comanzi:
Pasii sunt simpli, aceiasi ca in oricare alt magazin online:

1. Alege produsele.

2. Foloseste cosul de cumparaturi.

3. Inregistreaza-te.

4. Comanda

www.beautik.ro iti ofera posibilitatea sa alegi dintre sute de produse, ordonate dupa categorii distincte (Parfumuri, Parfumuri de ambient, Noutati, Cadouri, etc). La aceste categorii poti avea acces din meniul superior. Fiecare dintre aceste categorii are subgrupe impartite pe baza de arome si branduri disponibile, astfel incat sa iti usureze cautarea. Un simplu click pe fiecare dintre produsele listate iti va dezvalui o scurta descriere si fotografia in detaliu a produsului. Daca te-ai hotarat asupra unui produs, da click pe butonul "cos de cumparaturi", dar nu uita sa alegi si numarul de bucati pe care vrei sa il comanzi din acest produs. Pe tot parcursul navigarii prin magazinul nostru virtual, continutul cosului de cumparaturi iti este afisat in coltul din dreapta sus. Daca te-ai razgandit in privinta cumpararii unui produs, poti oricand sa il stergi din cosul de cumparaturi, astfel incat acesta nu va aparea in comanda ta finala.
Cand ai terminat de selectat produsele si cantitatile, da click pe cosul de cumparaturi, vei vedea ce ai cumparat si vei putea trimite comanda. Acum tot ce iti ramane de facut este sa apesi pe butonul “Plasare comanda”. De acum, totul ramane in grija noastra.
Urmeaza introducerea adresei unde vrei sa primesti produsele, numele si datele de contact.

Daca doresti ca adresa de facturare sa fie diferita fata de cea de livrare, te rugam sa completezi campurile care apar dupa ce dai click pe butonul “Adaugare adresa noua”.

In cazul in care iti doresti o ambalare speciala a produsului cumparat sau o eventuala cartolina pe care sa notezi cateva cuvinte pentru cei dragi, nu ezita sa ne scrii in formularul de mesaje "Lasati un mesaj".

Dupa completarea tuturor pasilor, pentru a finaliza comanda, da click pe butonul “Finalizeaza comanda”. 
Pentru a confirma produsele existente in cosul de cumparaturi si a trimite comanda ta catre noi, da click pe butonul “Confirma comanda”.

Cum platesti
Modalitatile de plata a produselor comandate la www.beautik.ro sunt foarte simple: plata cash, in momentul in care primesti produsul (nu se accepta plata partiala a comenzii) sau plata online cu cardul.

Plata online cu card bancar

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Cum se face livrarea
Dupa ce ai plasat comanda, vei fi contactat telefonic de catre unul dintre operatorii nostri, pentru a confirma comanda si a stabili impreuna ultimele detalii legate de livrare.

Localitati de livrare:
Livrarea se face in Bucuresti si in localitatile din provincie disponibile in lista. In cazul in care localitatea nu se afla in lista mentionata pe site, se stipuleaza in campul de “Informatii suplimentare” numele localitatii, pentru a se stabili ulterior tariful de livrare.

Durata livrarii: variaza in functie de ora la care ai plasat comanda: daca ai comandat pana in ora 12:00, livrarea se va face in 96 ore (4 zile lucratoare) de la confirmarea telefonica a comenzii, iar daca ai comandat dupa aceasta ora, livrarea se va face cu 24 ore peste termenul initial de la confirmarea comenzii. Daca comanzi sambata sau duminica, livrarea se va face incepand cu ziua de luni a saptamanii. Pentru tine am pus la punct o retea de transport ce reduce la minim timpul in care articolele comandate iti vor fi livrate.
In provincie si in Bucuresti livrarea comenzilor se face prin FAN COURIER EXPRESS (orele de livrare 9-17).
Comanda minima pentru Bucuresti este de 50 RON.

Taxa de transport (in provincie) ce va fi adaugata comenzii tale va fi egala cu valoarea costului livrarii prin curier, iar comanda minima va fi de 50 RON.

Daca am alte intrebari
In cazul in care exista intrebari sau nelamuriri cu privire la produse sau finalizarea comenzii, nu ezita sa ne contactezi la tel: 031.407.02.04 sau pe adresa de e-mail: office@greennet.ro.

Retur
Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la beautik.ro si vrei sa renunti la cumparare poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile de la receptia acestora.
Dreptul de retur in termen de 14 zile este reglementat de Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Dreptul de retur in 14 zile se adreseaza clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul 
www.beautik.ro.
Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Atentie! Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online si livrate prin curier.
Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Dreptul de retragere (returnare) nu poate fi exercitat pentru produsele desigilate de catre consumator.

Termenul de 14 zile se calculeaza de la data la care produsele au fost receptionate de catre client. Returul produselor trimise dupa expirarea acestui termen nu sunt accepatate.

 Procedura de retur produse presupune urmatorii pasi:

1. Inregistrare cerere retur produse

Formularul de renuntare la contract poate fi descarcat "aici"

(1.1) Cumparatorul va trimite prin e-mail la adresa office@greennet.ro o cerere cu subiectul - Cerere retur
(1.2) In cadrul cererii se vor specifica:
- date cumparator: nume si prenume, adresa de e-mail folosita la inregistrare cont si plasare comanda online pe 
www.beautik.ro;
- numar factura si data emiterii facturii ce fac dovada achizitionarii produsului/produselor;
- cauzele/motivele care au dus la aplicarea procedurii de retur produs(e) (optional);
(1.3) La acest e-mail se vor atasa copii ale urmatoarelor documente: copie factura fiscala, aviz de insotire a marfii/AWB;
(1.4) Cererea de retur va fi aprobata si inregistrata in sistem doar daca datele mentionate conform pasului 2) sunt corecte si complete si daca indeplineste conditiile obligatorii de aplicare procedura retur pentru produse cumparate;
(1.5) In maxim 24-48 ore cumparatorul va primi un e-mail pentru a confirma procedura de retur.

2. Conditii de retur

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat, astfel incat produsul returnat catre Beautik sa fie intr-o stare care sa permita repunerea acestuia la vanzare.

Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor, nu se poate efectua in urmatoarele cazuri: 
•    In cazul in care produsele returnate sunt desigilate, deteriorate, prezinta semne de uzura sau consum, modificari fizice: lovituri, ciobiri, zgarieturi sau urme de folosire excesiva/interventii neuatorizate, Beautik isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor. Cumparatorul este responsabil  in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. 
•    In cazul produselor sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igienta si care au fost desigilate de consumator;
•    In cazul produselor care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. In functie de starea produsului returnat, se va decide daca rambursarea poate fi acceptata.

3. Constatare si validare acceptare retur produs(e)
(3.1) Dupa sosirea produsului/produselor in locatia Beautik, personalul calificat va verifica si constata daca pentru aceste produse primite se aplica procedura de retur. Verificarea si constatarea se face pe baza cererii de retur emisa de catre cumparator si a conditiilor obligatorii de aplicare procedura retur pentru produse cumparate;
(3.2) Rezultatele finale constatate vor fi comunicate cumparatorului prin e-mail, in maxim 24-48 ore de la primirea produsului/produselor, acestea facand referire si la taxele speciale aplicate, daca este cazul, in procesul de retur produs(e);
(3.3) Pe baza rezultatelor comunicate, cumparatorul este obligat, prin e-mail, in a furniza acceptul sau observatiile cu privire la cele mentionate in rezultatele comunicate, in vederea continuarii procesului de retur produs(e).

Inlocuire produs
Pentru produsele cumparate care indeplinesc conditiile obligatorii de aplicare a procedurii de retur si presupun inlocuirea acestora, vanzatorul le va inlocui cu unele noi din modelul specificat in comanda initiala a cumparatorului. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs din aceeasi categorie de o valoare mai mare, cumparatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

4. Costuri si taxe speciale pentru retur produs(e)
Costuri suportate de catre cumparator:
- Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul in care cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produsului;
- Costurile pentru transportul de curierat pentru optiunea cumparatorului de a reexpedia produsul ce s-a constatat de catre vanzator ca nu indeplineste conditiile obligatorii de aplicare procedura retur produs(e);
Costuri suportate de catre vanzator:
Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia la receptia produsului cumparatorul constata ca:
- Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului;
- Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului.

Rambursare sumelor
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Nota:
1. Politica de retur produs(e) mentionata mai sus se aplica doar produselor comandate online pe 
www.beautik.ro ce au fost receptionate de catre cumparator persoana fizica in urma transportului prin curier;
2. Politica de retur produs(e) mentionata mai sus nu se aplica in cazul produselor comandate/cumparate in magazinele Beautik;
3. Pentru produsele ale caror colete reprezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, cumparatorul este rugat sa refuze receptia lor;
4. Produsele comandate online pe 
www.beautik.ro sunt livrate numai in colet sigilat.

Orice comanda realizata pe www.beautik.ro beneficiaza de impachetare rafinata speciala, acestea putand fi oferite cadou dupa livrare. Mai mult, pentru comenzile cu valoare de peste 650 de lei, puteti testa mostre ale altor produse din colectia BEAUTIK

Pentru informatii comenzi si produse, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 031.407.02.04.