REGULAMENTUL OFICIAL AL CARDULUI DE FIDELITATE S.C. GREEN NET S.A.

Acest program de fidelitate este organizat si desfasurat de Organizatorul, Green Net SA ( cu sediul social in Bucuresti, Calea Dorobantilor, Nr. 187B, Etaj 4 si 5, Sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/7800/1999, cod unic de inregistrare fiscala RO 12163923, capital social subscris si varsat 110.000 lei, cont bancar RO51BRDE450SV00991354500, deschis la banca BRD GSG SMCC, reprezentantata prin Director General – Andreea Gheorghiu (denumita in continuare „Organizatorul” sau “Green Net”).

Participantii sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial (denumit in continuare "Regulamentul Oficial"), potrivit celor mentionate mai jos.

Art. 1. Conditii de participare

Orice persoana fizica in varsta de cel putin 16 ani poate intra in posesia cardului de fidelitate Beautik Haute Parfumerie, devenind astfel membru al Programului de fidelitate si beneficiar al avantajelor acordate in baza cardului de fidelitate la tranzactiile efectuate.

Art. 2. Obtinerea cardului de fidelitate Beautik Diamond Card

Green Net lanseaza Programul Beautik Diamond Club, un program exclusivist, creat pentru clientii fideli care doresc sa adere la acest Program care vizeaza lumea rafinata si eleganta a parfumurilor.

Membrii Programului vor primi gratuit un card de fidelitate denumit”Beautik Diamond Card” iar in baza acestuia vor beneficia de o serie de beneficii.

Cardul de fidelitate poate fi obtinut in cazul in care se efectueaza o tranzactie de minimum 600 de lei in oricare magazin Beautik, dupa completarea formularului de inscriere, in format electronic prin intermediul tabletelor existente parfumeriile Beautik Haute Parfumerie.

Activarea cardului se face doar dupa completarea tuturor campurilor formularului de inscriere notate ca fiind obligatorii, in caz contrar formularul de inscriere nu este valid si in consecinta, cardul de fidelitate nu va fi emis/activat.

Campurile obligatorii a fi completate sunt: nume, prenume, data nasterii, localitate/judet de domiciliu sau resedinta, numar de telefon .

Campurile optionale a fi completate sunt: adresa de e-mail.

Campurile formularului de inscriere vor fi completate cu datele reale si exacte ale participantului care doreste sa intre in posesia Cardului de fidelitate Beautik Diamond Club.

Aceste campuri pot fi completate manual de catre persoana .

Cardul de fidelitate este unic, personal si netransmisibil.

Dupa completarea formularului de inscriere veti primi pe loc un card provizoriu care va permite sa beneficiati de privilegiile membrului Beautik Diamond Club.

Beautik Diamond Card personalizat va fi trimis in cateva saptamani direct la dumneavoastra acasa, pe adresa completata in formular.

Art. 3. Beneficiile Beautik Diamond Card

Beautik Diamond Card ofera detinatorilor sai urmatoarele beneficii:

 1. Dupa obtinerea cardului de Fidelitate, la fiecare cumparatura de minim 600 lei clientul va primi 5% discount utilizabil o singura data la achizitia viitoare, in cazul in care achizitia va fi efectuata in maximum 1 (unu) an de zile.

 2. Pentru o achizitie de minimum 1200 lei, clientul va putea beneficia de un discount de 10% utilizabil o singura data la o achizitie viitoare in oricare dintre magazinele Beautik, in cazul in care achizitia va fi efectuata in maximum 1 (unu) an de zile.

 3. Oferte personalizate - Gratie Beautik Diamond Card puteti beneficia de o serie de surprize si cadouri parfumate la brandurile dvs. preferate.

 4. Cadoul aniversar - exclusiv pentru posesorii Beautik Diamond Card, la aniversarea zilei de nastere, te asteptam in parfumeriile Beautik Haute Parfumerie pentru un cadou parfumat.

 5. Invitatii private - ca si posesor al Beautik Diamond Card vei putea participa la intalniri private cu parfumieri si invitati de renume.

 6. Informatii exclusive - Beautik Diamond Card va da ocazia sa primiti in mod regulat informatii despre exclusivitatile BEAUTIK, creatiile de top si parfumieri de renume, dar si noutati si tendinte.

 7. Reduceri speciale acordate in cadrul campaniilor organizate de Beautik Haute Parfumerie.

In cazul in care posesorul de card opteaza pentru o promotie organizata in cadrul parfumeriilor Beautik Haute Parfumerie sau pentru o reducere speciala de pret oferita de Beautik Haute Parfumerie, acesta va beneficia numai de promotia sau reducerea respectiva, reducerea de 5%, respectiv 10% obtinuta pe baza cardului intr-o achizite anterioara efectuata in magazinele Beautik Haute Parfumerie nefiind aplicabila in acest caz.

Beautik Haute Parfumerie isi rezerva dreptul de a modifica, in mod unilateral, conditiile si /sau orice elemente componente ale acestor reduceri, modificarile fiind publicate pe www.beautik.ro.

Art. 4. Acordarea beneficiilor

4.1. Beneficiul mentionat la Art. 3, Punctul 1 se acorda pe loc, la orice tranzactie efectuata in numerar sau cu card bancar in magazinele Beautik Haute Parfumerie si se reflecta in diminuarea sumei de plata a clientului pentru produsele achizitionate, indiferent de modalitatea de plata (cash, card).

Reducerile nu se cumuleaza cu alte reduceri.

De asemenea, nu se pot cumula reducerile mai multor posesori de card.

Art. 5. Folosirea carduluie

Pentru a obtine beneficiile aferente Programului Beautik Diamond Club, asa cum sunt mentionate in prezentul Regulament, clientii trebuie sa precizeze personalului parfumeriilor ca este detinatorul unui Beautik Diamond Card si sa-l prezinte inainte de efectuarea tranzactiei, astfel incat tranzactia sa fie inregistrata pe card.

In cazul in care cardul de fidelitate nu va fi utilizat timp de trei ani consecutivi de catre posesorul de card, acesta va deveni inactiv si nu va mai putea fi utilizat. In cazul in care a intervenit invalidarea unui card de fidelitate, operatorul va sterge/anonimiza din baza sa de date toate datele cu caracter personal ale respectivului detinator de card.

In situatia in care cardul de fidelitate este inactiv, urmare a neutilizarii acestuia, iar persoana doreste totusi sa aiba acces la beneficiile cardului de fidelitate, va trebui sa completeze in magazinele Beautik Haute Parfumerie formularul de inscriere in vederea eliberarii unui nou card de fidelitate.

O data pe an, Organizatorul va proceda la verificarea cardurilor in vederea invalidarii acelor carduri de fidelitate care nu au fost utilizate timp de trei ani consecutivi.

Art. 6. Pierderea, furtul sau distrugerea cardului

In cazul in care cardul de fidelitate este pierdut, furat sau distrus, detinatorul cardului va comunica acest lucru, in scris, prin email la adresa office@beautik.ro sau la adresa de corespondenta : Com. Balotesti, sat Balotesti, Str. Malul Rosu, Nr. 4, Judet Ilfov pentru inactivarea acestuia si va solicita eliberarea unui nou card prin completarea formularului de inscriere in oricare magazinele Beautik Haute Parfumerie. Ulterior comunicarii, cardul pierdut/furat sau distrus va fi inactivat de catre Organizator. In perioada de inlocuire a cardului nu este posibila acordarea reducerilor si a altor beneficii asociate cardului.

Falsificarea acestui card se pedepseste conform legilor in vigoare.

Art. 7. Durata programului de fidelitate

Programul de fidelitate are durata nedeterminata. Beautik Haute Parfumerie poate hotari in orice moment incetarea programului de fidelitate. Instiintarea referitoare la incetarea Programului va fi realizata cu cel putin 15 zile inainte de data incetarii programului in toate magazinele Beautik Haute Parfumerie si pe www.beautik.ro 

Art. 8. Valabilitatea cardului

Beautik Haute Parfumerie isi rezerva dreptul de a invalida cardurile de fidelitate care nu au fost deloc utilizate timp de 36 luni consecutiv sau acele carduri care au fost utilizate cu incalcarea dispozitiilor prezentului Regulament sau ale prevederilor legale.

Invalidarea cardurilor de fidelitate presupune stergerea/anonimizarea de care operator a tuturor datelor cu caracter personal aferente respectivelor carduri care nu au fost utilizate timp de 36 de luni consecutiv.

Art. 9. Modificarea Regulamentului Oficial

Beautik Haute Parfumerie isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament si se angajeaza ca inaintea operarii unor astfel de modificari sa le faca publice prin intermediul site-ului www.beautik.ro si al oricaror alte canale de comunicare pe care le considera oportune.

Art. 10. Serviciul de relatii cu clientii

Pentru orice informatii legate de utilizarea , pierderea, obtinerea unui nou card de fidelitate Beautik Haute Parfumerie, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail office@beautik.ro

Art. 11. Protectia datelor cu caracter personal Conform Regulamentului european nr. 679/2016

Prezentul Regulament Oficial sta in mod gratuit la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, putand fi consultat in magazinele Beautik Haute Parfumerie si pe site-ul www.beautik.ro

Participarea la Programul de fidelitate implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament Oficial. 

S.C. Green Net S.A., in calitate de operator autorizat, prelucreaza datele cu caracter personal furnizate prin completarea formularului de card de fidelitate. Prin participarea la Programul de fidelitate, participantii consimt in mod expres, in mod liber si in cunostinta de cauza ca Organizatorul va colecta, stoca, extrage, consulta, utiliza datele cu caracter personal inscrise in formularul de card de fidelitate. Scopul efectuarii prelucrarii categoriilor de nume, prenume si data nasterii, localitate/judet sau resedinta este eliberarea cardului de fidelitate si acordarea reducerilor aferente.

Scopul prelucrarii datelor privind numarul de telefon si adresei de mail este de a informa clientul despre noutatile aparute, campanii in desfasurare, oferte/reduceri si invitatii la evenimente private.

De asemenea, datele privind istoricul de cumparaturi vor fi prelucrate prin intermediul deciziilor automate in interesul legitim al Organizatorului de a imbunatati calitatea relatiei cu clientii sai prin prezentarea de oferte personalizate care sa corespunda comportamentului de cumparare al acestora.

Beautik Haute Parfumerie va inceta prelucrarea datelor personale in scopul acordarii beneficiilor in baza cardului de fidelitate, de indata ce persoana isi va retrage consimtamantul acordat pentru utilizarea datelor sale in acest scop.

De asemenea, in cazul in care participantul si-a exprimat consimtamantul prin completarea formularului de acord/actualizarea datelor sale pentru ca numarul de telefon si/sau adresa sa de email sa fie prelucrate si in scop de marketing direct, Beautik Haute Parfumerie va prelucra aceste date in vederea transmiterii de materiale si informatii cu privire la campanii promotionale/oferte personalizate clientilor fideli, prin SMS si Newsletter de la Beautik Haute Parfumerie.

Personalizarea ofertelor va fi realizata pe baza istoricului cumparaturilor efectuate din magazinele Beautik Haute Parfumerie. Organizatorul va pastra istoricul cumparaturilor efectuate pentru o perioada de 3 ani. O data pe an Organizatorul va proceda la anonimizarea cumparaturilor efectuate mai vechi de 3 ani.

Beautik Haute Parfumerie va inceta prelucrarea datelor personale in scop de marketing de indata ce persoana isi va retrage consimtamantul acordat pentru utilizarea datelor sale in acest scop sau se va opune prelucrarii datelor sale in scopul de a primi oferte personalizate.

Pentru dezabonarea de la primirea prin SMS/email a materialelor si informatiilor cu privire la campanii promotionale/oferte detinatorul poate sa isi retraga consimtamantul fie prin prezentarea in magazin si stergerea bifei de pe contul cardului de fidelitate, prin intermediul tabletei, fie prin intermediul contului online atasat cardului, fie se va realiza in baza unei cereri scrisa a participantului (semnata si datata), adresata S.C. Green Net S.A. la adresa de mail office@beautik.ro sau la adresa e corespondenta: Bucuresti, Calea Dorobantilor nr. 187 B, et 4-5, sector 1.

Dezabonarea de la primirea pe adresa de email a Newsletter-ului, a campaniilor promotionale/oferte dedicate clientilor fideli se va realiza prin optiunea „unsubscribe” disponibila in cuprinsul mesajului transmis, sens in care Operatorul va sterge/anonimiza din baza sa de date adresa de email.

Organizatorul se obliga sa respecte legislatia privind protectia datelor cu caracter personal, sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor si sa le utilizeze numai in conformitate cu prezentul Regulament Oficial si legislatia in vigoare.

Conform Regulamentului 679/2016, participantii au urmatoarele drepturi:

 • dreptul de informare (art. 13) care presupune informarea de o maniera concisa, transparenta si usor accesibila a persoanelor vizate cu privire la datele prelucrate.

 • acces (art. 15), prin intermediul caruia persoana vizata obtine din partea operatorului o confirmare a faptului ca datele sale personale sunt sau nu prelucrate

 • rectificare (art. 16) care presupune posibilitatea de a solicita operatorului sa rectifice datele inexacte care privesc persoana vizata;

 • restrictionarea prelucrarii (art. 18) apare in situatia unei prelucrari inexacte, ilegale sau a exercitarii dreptului la opozitie de catre persoana vizata;

 • portabilitatea datelor (art. 20) reprezinta dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc si pe care le-a furnizat operatorului intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si care include si dreptul de a transmite aceste date altui operator

 • opozitie (art. 21) presupune inclusiv dreptul de a se opune crearii de profiluri.

 • dreptul de a fi uitat (art. 17) persoana vizata poate obtine stergerea datelor sale de catre operator, in anumite conditii prevazute in Regulament

 • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate pe prelucrarea automata (art. 22)

 • aveti, de asemenea, dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal.

Participantii la Programul Beautik Diamond Club isi pot exercita oricand drepturile de mai sus, in scris, la adresa de corespondenta: Bucuresti, Calea Dorobantilor nr. 187 B, et 4-5, sector 1 sau la adresa de email office@beautik.ro.

In cererea formulata, sunt rugati sa ne precizeze adresa unde doresc sa le comunicam informatiile (posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea li se va face numai personal). Pentru solutionarea eficienta a cererilor participantilor acestia sunt rugati sa ne descrie detaliat contextul in care ne-au furnizat datele cu caracter personal.

Astfel, la cererea scrisa a participantului, adresata S.C. Green Net S.A. la adresa de mail office@beautik.ro sau la adresa de corespondenta (datata si semnata), Organizatorul se obliga sa onoreze cererile participantilor, in masura in care acestea nu sunt excesive, abuzive sau nejustificate.

Art. 12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Programul de fidelitate Beautik Diamond Club se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente de la sediul S.C. Green Net S.A.

S.C. Green Net S.A.

Director General

Andreea Gheorghiu