CHEEKY SMILE Mareste
JUSBOX

CHEEKY SMILE

Pentru
Note de fondIso E Super, Amber Core, Amber Extreme, Cashmeran
TipEAU DE PARFUM
Cantitate78 Ml

859,00 lei TVA inclus

GNIMCOSCON210

La sfarsitul anilor ’80, curentul „acid house” a sosit in cluburile din Marea Britanie pentru a incita la cea mai mare revolutie in cultura tineretului dupa Sixties' Summer of Love. La inceputul anului 1988, scena din Londra a fost „insetata” de schimbare. Cluburile de noapte erau, in mare parte, locuri deprimante, unde lumea mergea sa consume alcool iar gastile selecte si hip hop-ul dominau. Dar, la orizont, cativa DJ incercau sa popularizeze un nou stil de muzica numit "acid house ". Acest tip de muzica, combinat cu extasy, a transformat cluburile de noapte in ceea ce ar fi trebuit sa fie de-a lungul timpului: locuri unde oamenii pot sa se exprime. sa danseze liber si salbatic. Cele doua cluburi emblematice au fost Shoom si Future, ale caror proprietari au fost inspirati de o excursie la Ibiza in vara precedenta. Curentul Acid House a folosit simbolul galben "fata zambitoare" ca o emblema a scenei muzicale noi: un zambet prietenos, anonim, care descriea cele mai simple si mai non-agresive calitati ale culturii tineretului din anii ’80. Dar miscarea nu se referea numai la muzica, ci si la moda: un amestec de culori neon, vopsea in culori aprinse. S-a renuntat la stilul "casual smart" si s-au adoptat tinute confortabile bazate pe adidasi si salopete. O „declaratie” personala de moda a fost facuta prin simularea luminii neonului in miscarile de dans si a evidentierii din multime.

Pentru "piesa" Cheeky Smile, Jusbox a lucrat cu parfumierul Dominique Moellhausen pentru a transforma piesele acide intr-un cocktail molecular de bucurie si fericire prin adaugarea notelor de Iso E Super, Amber Extreme si Cashmeran.

Interpretarea acestei miscari culturale subterane a dat nastere primului ambalaj fluorescent din istoria parfumeriei. Sticla este finisata intr-un lac special, natural, dar care se transforma intr-o culoare vibranta, verde cand este privit in absenta luminii sau sub lumina ultravioleta. Partea laterala a sticlei, tipografia frontala si partea centrala superioara a capacului se combina pentru a crea un joc original si hipnotic de lumini. Mansonul cutiei, produs prin aceeasi tehnica, dezvaluie o serie de casti cu capul in jos, care amintesc de "fata zambitoare" - acel simbol iconic al curentului Acid Housece si va va conduce inapoi la atmosfera magica a noptilor clubului Acid House din Londra.