CEDRO DI DIAMANTE Mareste
PERRIS

CEDRO DI DIAMANTE

Pentru
Note superioare Cedru din Capua, Lime, Lamaie, Co2 Verbena
Note mijlocii Co2 din trandafir Baies, Ghimbir proaspat, Cardamom, Piper Sichuan
Note de fond Iris, Licheni, Mosc
Tip EAU DE PARFUM
Cantitate 100 ML

629,00 lei TVA inclus

GNIMCOPERR55

Dupa o lunga calatorie in vanatoarea de materii prime, inspiratia pentru cea mai recenta colectie din 2018 are loc in partile „indragostite” din sudul Italiei. Colectia va evidentia familia de citrice gasita in Capua - creatorul de top al uleiurilor esentiale de citrice inca din 1880.
Colectia Italia va aduce un tribut si o atentie deosebita esentelor citrice prin captarea caldurii razelor soarelui si a atributelor naturale ale „inimii”, accentuand in acelasi timp caracteristicile naturale ale citrusului cu atingeri de cedru, mandarina si bergamota.

Cedro Di Diamante reprezinta o varietate de citrice, numit dupa orasul Diamante, situat in provincia Cosenza, Calabria, pe coasta de sud-vest a Italiei, care este cel mai cunoscut punct de cultivare.
Fructele cu „diamante” de citron sunt cele mai celebre citrice din Calabria despre care au scris poeti bine cunoscuti, cum ar fi Byron si D'Annunzio.
Cedro Di Diamante are o calitate unica de a interpreta o "citrica neacida", proaspata si dulce, folosita adesea in scopuri culinare.
Esenta citricelor pretioase este infuzata cu un amestec de note florale si condimente, „rotunjdu-se” in final cu atingeri de iris si mosc pentru a prezenta „straturi” de aroma efervescenta. Luminozitatea si prospetimea aromei va ramane si va incanta pe oricine din jurul vostru cu o nota de „stralucire”.