BERTRAND DUCHAUFOUR Mareste
PROJECT RENEGADES

BERTRAND DUCHAUFOUR

Pentru
FamilieAromatic
Note superioarebergamota, piper roz, cardamom, gin, cassis, galbanum
Note mijlociifructe rosii, smirna, Hinoki
Note de fondbalsam de molid, ambra
TipEAU DE TOILETTE
Cantitate100 ML

878,01 lei TVA inclus

GNIMPRO02

Project Renegades este un proiect realizat de trei dintre parfumierii de top ai lumii. Pentru a evada din cotidian, acestia si-au dorit sa creeze un proiect special, extravagant si in acelasi timp cu o doza de nebunie. Geza Schoen, Mark Buxton si Bertrand Duchaufour - cei trei renegati ai parfumeriei - au creat o colectie care intruchipeaza niste cowboy ai Vestului Salbatic lasandu-si imaginatia libera pentru a evidentia creativitate fara limite si experiente senzoriale unice.
Cu personalitati si stiluri diferite, cei trei parfumieri celebri si-au pus amprenta comuna pentru a crea niste compozitii invaluite de putina „nebunie”.
Project Renegades este o colectie de trei parfumuri in care “nasurile” au putut sa isi lase imaginatia olfactiva sa decida aromele… fara nici un fel de constrangere, parfumierii au utilizat ingrediente naturale, note nemaiintalnite si un design extravagant al sticlelor.
Bertrand Duchaufour spunea ca Project Renegades nu sunt parfumuri edgy, ci "over the edge". Parfumul cu numele sau are arome de piper roz si proaspete asemenea unei brize de vara.