BACCARAT ROUGE GOLD TROTTER REFILL Mareste
MAISON FRANCIS KURKDJIAN

BACCARAT ROUGE GOLD TROTTER REFILL

Pentru
Familie Floral Oriental
Note superioare Iasomie, Sofran
Note mijlocii Cedru
Note de fond Ambra
Tip Extrait de pafum
Cantitate 3 x 11 ml

975,00 lei TVA inclus

GNIMCOFRA396

In 2013, Francis Kurkdjian a inconjurat Pamantul de mai bine de trei ori...a strabatut fiecare continent, realizand calatorii cu un total de peste 25.000 de mile. Zboruri cu avionul, jetlag, timp petrecut in calatorii...toate l-au dus cu gandul la un accesoriu de calatorie indispensabil si in acelasi timp cu un design incredibil de atractiv. Rezultatul a fost Globe Trotter, un accesoriu ideal indiferent de zona, moment al zilei, perfect pentru a satisface viziunea olfactiva a parfumierului. Globe Trotter este un pulverizator pentru calatorie plin de stil, avand capacitatea de a fi mereu reumplut cu aroma preferata.

Un parfum nascut din intalnirea dintre Maison Francis Kurkdjian si Baccarat pentru a celebra aniversarea a 250 de ani de maiestrie in arta cristalului. 
“Luminos si sofisticat, Rouge 540 se aseaza pe piele in acorduri florale imbinate cu o usoara briza lemnoasa. Mi-am imaginat o alchimie poetica unde notele de iasomie si stralucirea sofranului definesc fatetele minerale ale ambrei si tonurile lemnoase de cedru proaspat taiat. O semnatura olfactiva memorabila!“ Francis Kurkdjian.