BACCARAT ROUGE 540 TRAVEL KIT GOLD Mareste
MAISON FRANCIS KURKDJIAN

BACCARAT ROUGE 540 TRAVEL KIT GOLD

Pentru
FamilieFloral Oriental
Note superioareIasomie, Sofran
Note mijlociiCedru
Note de fondAmbra
CantitateGlobe Trotter + 5 x 11 ml Refill Extrait de parfum

1 750,00 lei TVA inclus

GNIMCOFRA391

 

In 2013, Francis Kurkdjian a inconjurat Pamantul de mai bine de trei ori...a strabatut fiecare continent, realizand calatorii cu un total de peste 25.000 de mile. Zboruri cu avionul, jetlag, timp petrecut in calatorii...toate l-au dus cu gandul la un accesoriu de calatorie indispensabil si in acelasi timp cu un design incredibil de atractiv. Rezultatul a fost Globe Trotter, un accesoriu ideal indiferent de zona, moment al zilei, perfect pentru a satisface viziunea olfactiva a parfumierului. Globe Trotter este un pulverizator pentru calatorie plin de stil, avand capacitatea de a fi mereu reumplut cu aroma preferata.

Un parfum nascut din intalnirea dintre Maison Francis Kurkdjian si Baccarat pentru a celebra aniversarea a 250 de ani de maiestrie in arta cristalului. 
“Luminos si sofisticat, Rouge 540 se aseaza pe piele in acorduri florale imbinate cu o usoara briza lemnoasa. Mi-am imaginat o alchimie poetica unde notele de iasomie si stralucirea sofranului definesc fatetele minerale ale ambrei si tonurile lemnoase de cedru proaspat taiat. O semnatura olfactiva memorabila!“ Francis Kurkdjian.

Produse Asemanatoare