B683 Mareste
MARC-ANTOINE BARROIS

B683

Pentru
Note superioare piper negru, sofran, chilli, nucsoara
Note mijlocii frunze de violeta, ambra, absolut de cistus, mosc
Note de fond patchouli, lemn de santal, muschi de stejar, ambroxan
Tip EAU DE PARFUM
Cantitate 100 ML

728,99 lei TVA inclus

GNIMCOB01

Bucurandu-se de o cariera de succes, designerul haute couture Marc-Antoine Barrois a lucrat alaturi de Dominique Sirop, Jean-Paul Gaultier si Jean-Claude Jitrois, creand propria Casa de Couture pentru barbati, ce ofera exclusivitate intr-o atmosfera calda, urmand sa deschida primul sau butic in 2013, in Paris.
Quentin Bisch a simtit ca parfumurile urmau sa faca parte viata lui, cand a observat aroma parfumului Opium purtata de o profesoara, la varsta de 11 ani. Artistic si creativ, si-a inceput itinerariul cu muzica si teatru, coducand, timp de 5 ani un grup de profesionisti teatrali. Compunand muzica, Quentin a realizat curand ca nu isi folosea talentul asa cum s-a gandit. A hotarat sa lase totul in urma si s-a mutat la Grasse pentru a invata tainele parfumeriei. In 2011, s-a alaturat echipei de creatie a lui Givaudan Fine Parfum in Paris, ca parfumer. De atunci are a creat multe parfumuri printre care Angel Muse si Angel A * Men Ultra Zest pentru Mugler, Azzaro pour Homme FreeLight, Missoni de Missoni, Ambre Impérial pentru Van Cleef & Arpels, La Fin du Monde pentru Etat Libre d'Orange, Essencia si 7 pentru Loewe Sport, Fleur Narcotique pentru Ex Nihilo...
Parfumierului ii place mai mult decat orice sa «creeze emotie, surpriza prin care oamenii pot calatori.
B683 este rezultatul intalnirii a doi tineri designeri. Unul este designer haute couture, iar celalalt parfumier.
Amintirile din copilarie i-au adus impreuna. Amintirea aromelor captivante: piele sau un blotter de birou imaculat, miros de lemn folosit pentru a incalzi casa familiei in timpul adunarilor obisnuite.
In cele din urma, B683 este o invitatie pentru a explora si a calatori in locul unde colectiile de piese unice, bijuteriile si accesoriile intalnesc o simbioza de geniu a poeziei si vise cu arte si meserii. Imbinand subtil esente rafinate de lemn, note picante senzuale si atingeri de piele, parfumierul avangardist Quentin Bisch creeaza un parfum „racoros si sobru”, modelat asemenea universului fantezist al designerului.