Lista produselor  DIPTYQUE

Paris 1961. Uniti prin pasiune si creativitate trei artizani devin prieteni si parteneri deschizand un magazin cu creatii vestimentare avangardiste pe bulevardul Saint Germain 34.
Paris 1961... Uniti prin pasiune si creativitate trei artizani devin prieteni si parteneri deschizand un magazin cu creatii vestimentare avangardiste pe bulevardul Saint Germain 34. In 1963 lanseaza prima lumanare parfumata, iar in 1968 primul parfum. Azi toti trei sunt recunoscuti si apreciati pentru crearea unei celebre case de parfumuri, lumanari parfumate si arome de camera: Diptyque.
Incepand cu prima apa de toaleta, L’Eau, diptyque, celebreaza ideea luxului suprem, fara compromis si care poate fi simtit intuitiv. Aura speciala a parfumurilor este o experienta intima, realizata pentru a evoca emotii. Diptyque este un adevarat maestru in crearea parfumurilor, lumanarilor parfumate, sprayurilor de camera si a produselor pentru ingrijirea corpului imprimate cu o semnatura olfactiva distinctiva si speciala. Ambalajele sunt atat de poetice incat au nevoie de decodare. Sticlele contin parfumuri pretioase, care asteapta sa fie descoperite. In aceasta colectie, cu numeroase surse de inspiratie culturala si mitologica, orice este posibil. Iesite din tipare, fara prejudecati, eliberate de constrangeri, parfumurile vesnice si nobile, ce scot in evidenta personalitatea.
Mai multe
Se afişeaza 1-12 din 207 articole
Se afişeaza 1-12 din 207 articole