Lista produselor  ETAT LIBRE D’ORANGE

Fondatorul acestui “stat” al parfumurilor, “Etat libre d’Orange”, este Etienne de Swardt, un tanar parfumier nascut si crescut in Africa de Sud pana la o varsta frageda, apoi in Noua Caledonie.
Fondatorul acestui “stat” al parfumurilor, “Etat libre d’Orange”, este Etienne de Swardt, un tanar parfumier nascut si crescut in Africa de Sud pana la o varsta frageda, apoi in Noua Caledonie. El si-a propus sa “cucereasca” Parisul cu cea mai pretioasa arma de care dispune: parfumul.
A fost prezentat uneia dintre cele mai celebre Case, Maison Givenchy, unde a studiat si lucrat o perioada de timp, in care si-a definit si structurat propriul stil. Aici a avut si primele succese in domeniu, devenind de “neinlocuit” pentru o perioada de timp. Ajuns la maturitatea creatiei sale, Etienne, spirit liber, non-conformist, si-a dorit si a reusit sa se afirme pe cont propriu in acest domeniu de creatie.
"Etat libre d’Orange" se declara a fi un stat independent al parfumurilor, definit de cultul libertatii si al non-conformismului olfactiv, eliberat de tabuuri, care recunoaste ca singuri suverani libertatea si erotismul olfactiv.
O enclava contemporana in lumea rigorilor creatiei de parfumerie, unde cele mai talentate “nasuri”, supuse exigentelor clientilor lor, trebuie sa se conformeze dorintelor si gusturilor acestora, lasandu-si libera fantezia si regasind originalitatea.
"Etat libre d’Orange" se doreste a fi un teritoriu eliberat de cenzura, subversiv si ludic, pentru a reda in parfumuri fantasmele creatorilor si mai putin un concept de marketing. Aroma reprezinta o intoarcere la definitia originala a parfumului, la expresia lui instinctuala, incarcatura sa erotica. Prin forta sa de evocare acest parfum recreeaza imaginea trupului uman si reda pulsatiile sale.
Mai multe
Se afişeaza 1-6 din 6 articole
Se afişeaza 1-6 din 6 articole