Lista produselor  CLEAN

Clean Beauty Collective face doar alegeri simple, sigure si constiente la fiecare pas.
Aromele lor contin doar ingredientele esentiale - nimic mai mult.
Reda versatilitatea parfumurilor si devino propriul parfumier!

„Suntem mandri sa spunem ca am stabilit standardul pentru parfumurile de clasa mondiala incepand cu anul 2003. De peste 15 ani, am prioritizat siguranta consumatorului nostru, verificand ingrediente naturale si sintetice, fara a sacrifica complexitatea unui parfum pe care il veti indragi pentru anii ce urmeaza. Si pentru a ne asigura o planeta sanatoasa si fericita pentru generatiile viitoare, folosim un ambalaj ecologic.” – Clean
Lucrand cu parteneri care folosesc practici ecologice de fabricatie, parfumurile Clean sunt infuzate cu ingrediente ce fac aromele sa dureze.
Clean Beauty Collective face doar alegeri simple, sigure si constiente la fiecare pas.
Aromele lor contin doar ingredientele esentiale - nimic mai mult. Parfumurile nu sunt testate pe animale.
Reda versatilitatea parfumurilor si devino propriul parfumier!


Ce este stratificarea CLEAN?
Stratificarea(Layering) este arta de a crea propriul miros personalizat prin combinarea a doua sau mai multe parfumuri.
Incepeti prin amestecarea aromelor preferate. Aceasta este partea distractiva - experimentati din plin! Va recomandam sa faceti acest lucru mai intai pe o foaie de hartie. Cand gasiti mixul care „va loveste”, combinati parfumurile si aplicati-le pe piele!


Cum? Parfumerii nostri, prin anii de expertiza despre cum sa imbine diferite ingrediente, note si acorduri, inteleg “nuanta” si complexitatea aromelor, cum sa le combine fara a suprasolicita niciun element. Deoarece acestia au dedus ca aromele liniare sunt perfecte pentru stratificare, toate parfumurile CLEAN au fost compuse in acest mod, ceea ce inseamna ca acea aroma de la inceputul zilei va ramane constanta pana la sfarsit.
Incepeti cu parfumuri mai dulci, de baza. Acestea sunt o modalitate excelenta de a va “ancora” mirosul - mai ales cand nu stiti de unde sa incepeti.

Mai multe
Se afişeaza 1-9 din 9 articole
Se afişeaza 1-9 din 9 articole