Lista produselor  QUERIOT

Quierot: un brand unic de bijuterii de lux, ce imbina metale si pietre pretioase, cu un design original si rafinat.

Quierot: un brand unic de bijuterii de lux, ce imbina metale si pietre pretioase, cu un design original si rafinat.
Brandul a luat nastere in 2010, distingandu-se prin-un concept minimalist, ce scoate in valoare pietrele pretioase si semipretioase. Fiecare bijuterie, in primul rand, isi creeaza o lume aparte, o stare de spirit, facand fiecare persoana ce o poarta sa se simta speciala, dezvaluind motivul pentru care bijuteriile devin asemenea amuletelor speciale, magice.
Realizate integral in Italia, create din materiale pretioase si o atentie deosebita pentru detalii, bijuteriile Queriot garanteaza o calitate exceptionala, de la materialele folosite pana la perfectiunea pietrelor.


Modul de ingrijire al bijuteriilor:
Argintul este un metal nobil si foarte delicat, ce poate fi distrus de agresiuni sau zgarieturi. Poate, de asemenea, sa oxideze in contact cu pielea, obiecte din piele sau din cauza climatului umed.
Pentru a va pastra pandantivele in stare impecabila, va recomandam sa le spalati frecvent cu apa si sapun cu PH neutru.
Va sfatuim sa nu curatati pandantivele cu detergenti lichizi conceputi pentru argint sau aur, alcool ori alte substante de indepartare ojei de unghii, de exemplu, altfel emailul aplicat pe scris/desen ar putea fi deteriorat sau chiar sters.

Mai multe
Se afişeaza 1-12 din 98 articole
Se afişeaza 1-12 din 98 articole