Lista produselor  PARFUMS MDCI

In spatele Casei de Parfum MDCI se afla un iubitor de arta, cu o pasiune aparte pentru parfumuri, vazandu-le ca pe o arta mai mult decat o industrie, o sursa de placere, mandrie si frumusete. Brandul, fondat in 2003, are ca scop reinventarea artei de parfumerie frantuzeasca traditionala. Creeaza parfumuri diferite, prezentate in sticle cu design unic si un estetic inegalabil, in colaborare cu parfumerii selectionati pentru talentul lor. Parfumurile sale se adreseaza colectionarilor si cunoscatorilor, flacoanele aflandu-se in multe colectii private sau muzee, deoarece unele opere de arta au puterea de a declansa emotii puternice, asemenea mirosului. Aromele brandului sunt recunoscute pentru frumusetea, originalitatea si eleganta lor, fiind prezente in parfumeriile de nisa pe plan mondial.

In spatele Casei de Parfum MDCI se afla un iubitor de arta, cu o pasiune aparte pentru parfumuri, vazandu-le ca pe o arta mai mult decat o industrie, o sursa de placere, mandrie si frumusete. Brandul, fondat in 2003, are ca scop reinventarea artei de parfumerie frantuzeasca traditionala. Creeaza parfumuri diferite, prezentate in sticle cu design unic si un estetic inegalabil, in colaborare cu parfumerii selectionati pentru talentul lor. Parfumurile sale se adreseaza colectionarilor si cunoscatorilor, flacoanele aflandu-se in multe colectii private sau muzee, deoarece unele opere de arta au puterea de a declansa emotii puternice, asemenea mirosului. Aromele brandului sunt recunoscute pentru frumusetea, originalitatea si eleganta lor, fiind prezente in parfumeriile de nisa pe plan mondial.


Cu o viziune total originala, atat clasica, cat si inovatoare in acelasi timp, fiecare sticla este, in consecinta, in intregime un produs ce defineste maiestria artizanala, in special variantele cu busturile sculptate folosite ca opritoare.
O intrebare naturala ar fi cum artisti sau parfumerii ar reactiona la vederea acestor capodopere prin prisma laturii sensibile si a talentului. Parfums MDCI a decis astfel sa colaboreze cu o selectie de parfumeri celebri pentru a crea noi parfumuri inspirate de capodoperele de arta din trecut, fiindu-le permis sa foloseasca orice ingredient, fiecare exprimandu-si viziunea. Astfel au luat nastere, pentru amatori si colectionari, parfumuri exclusive, flacoane pretioase si ravnite.
Aceasta incantare a simtului olfactiv prin arome rafinate este imbunatatita de frumusetea emotionala a sticlei si dopurile unice. Designul versatil, dat de dopurile sculptate, „vorbeste” despre o perioada fascinanta a istoriei, de unde provine si inspiratia: Renasterea, admirabilele "urme" mostenite din urma ei - cladiri vechi, sculpturi, fantani, gradini.Cu trecerea anilor, pe masura ce recunoasterea si expunerea au crescut, Casa de parfum MDCI s-a maturizat intr-un "laborator" activ de arome, adaugand noutati olfactive si descoperind noi viziuni.

Mai multe
Se afişeaza 1-12 din 16 articole
Se afişeaza 1-12 din 16 articole