Lista produselor  AMOUAGE

Amouage a fost infiintat in 1983, cand Qaboos Bin Said, sultanul Omanului, a ordonat printului Sayyid Hamad bin Hamoud al bu Said sa creeze o companie care sa pastreze vii traditiile de parfumerie din Oman. De asemenea, a dorit sa aiba un cadou autentic de nepretuit, care ar fi fost oferit liderilor lumii cand au vizitat tara. Brandul se prezinta ca o marca regala, ce se reflecta clar in logo-ul sau, amintind de sigiliul regal din Oman. 

Amouage a fost infiintat in 1983, cand Qaboos Bin Said, sultanul Omanului, a ordonat printului Sayyid Hamad bin Hamoud al bu Said sa creeze o companie care sa pastreze vii traditiile de parfumerie din Oman. De asemenea, a dorit sa aiba un cadou autentic de nepretuit, care ar fi fost oferit liderilor lumii cand au vizitat tara. Brandul se prezinta ca o marca regala, ce se reflecta clar in logo-ul sau, amintind de sigiliul regal din Oman. De aceea, unele dintre sticlele de parfum au forma unui pumnal Omani, care este simbolul national al Omanului, altele formand cupola Grand Moscheei Sultan Qaboos, cea mai faimoasa moschee din tara.
Odata cu trecerea anilor, Amouage a devenit un brand international de parfumuri. Pentru aromele sa exceptionale, a devenit, de asemenea, cunoscut ca unul dintre cele mai scumpe parfumuri din lume.
Amouage si-a deschis primul magazin din afara Omanului in Dubai la inceputul anului 2011, urmand alte magazine in regiunea Golfului si in diferite orase europene precum Londra, Milano, Roma si altele. Cu toate acestea, brandul a reusit sa isi pastreze identitatea unica si sa ocupe o pozitie exceptionala printre brandurile internationale de parfumuri.


Acest lucru se datoreaza, in mare parte, modului in care Amouage foloseste parfumuri arabe si esente locale pretioase, printre care se numara oud, mosc, tamaie si lemn de santal. Imbinarea acestor arome arabesti ofera bogatie, profunzime si eleganta care reflecta patrimoniul si cultura araba. Amouage Gold pentru femei si Amouage Gold pentru barbati sunt doua dintre cele mai renumite si mai vechi parfumuri Amouage.
Amouage astazi nu este doar o companie de parfumuri - si-a extins productia pentru a include produse pentru ingrijirea corpului, casa si articolele din piele. Produsele pentru baie includ lotiuni, creme de corp, sapunuri si geluri pentru barbati si femei. Amouage fabrica si lumanari, spray-uri de camera si parfumuri rafinate pentru casa. In ceea ce priveste produsele din piele, acestea includ pungi din piele, portofele, portmonee si valize de vanzare.
Cu ocazia celei de-a 30-a aniversari, Amouage Perfumes si-a infiintat faimosul centru de fabrici si vizitatori din Muscat in 2012. Fabrica a fost construita pentru a ajuta la extinderea pietei internationale a marcii si ofera tururi ghidate vizitatorilor pentru a cunoaste marca si pentru a vedea cum sunt fabricate parfumurile. In afara de aromele uimitoare din interior, centrul este o cladire de ultima generatie care uimeste vizitatorii cu arhitectura sa remarcabila.


Amouage a dezvoltat un parteneriat creativ intre Christopher Chong - care se bucura de libertate totala de exprimare - si parfumeri de renume mondial in Grasse, Paris, Geneva si New York.
Nascut in Hong Kong, crescut in New York si traind acum in Londra, Christopher are un interes cultivat de-a lungul vietii in domeniul luxului si nu a iubit nimic mult decat sa viziteze parfumeriile de nisa. Mai tarziu, a studiat un Masterat in literatura, limba si gandire europeana, explorand lumea modei prin studiile sale.
Inspiratiile sale sunt multe, diverse - si globale, care leaga trecutul, prezentul si viitorul parfumului. "Parfumul meu este inspirat de toate elementele din jurul meu, in special de muzica", a explicat el. (Christopher Chong a studiat, de asemenea, ca o cantareata de opera - destul de logica atunci cand considerati ca si aromele sunt compuse din note, acorduri si armonii.)
Aromele pe care Amouage le-a lansat de la sosirea lui Christopher au castigat recunostinta - si premii. (Amouage Fate Man a castigat premiul Atmospheric in Premiile Jatamansi, in timp ce omologul sau feminin, Fate Woman, a castigat un premiu Basenotes in 2014).

Mai multe
Se afişeaza 1-12 din 38 articole
Se afişeaza 1-12 din 38 articole